2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 82 پست
اصلا مشاوره نمیزاره برم  اونم آقا  دکتر آقا نمیزاره برم اصن

عزیزم از چیز هایی ک از همسرتون گفتین من واقعا حس خوبی ب این قضیه ندارم

امیدوارم هر چی خیره برات پیش بیاد 

ولی تو انتخابت ی تجدید نظر کن 

آدما بعد از ازدواج حتی بدتر هم میشن 

این خیلی بده دختر، اصلنم اسمش غیرت نیست یه بیماری خیلی بده که بعد ازدواج دور ازجونت دمااار از روزگار ...

این مشاوری که میگم، تلفنی... قرار نیست بفهمه تازه مشاور خانمم دارن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه تو چیزای دیگه هم بدبین ؟

اصلا با دوستام نمیرم بیرون .دکتر مرد نمیزاره برم . باشگاه خواستم برم گفت فقط صبحا برو . به پدرمم بی احترامی کرده جلو من .نه جلو خودش .میگه بابات دستش یه بار به لندکروز خورده. من ۱۰ بار اینارو خریدم فروختم .یه باغه آفتابه دارین توی عباس آباد .بابات تا دمه آسانسور خونتون و چسی میاد . 

بابام خیلی با آب و تاب حرف میزنه .ولی به اون ربطی نداره .یه دعوای بدی کردم باهاش سر این چیزا .دلم چرکی شده ازش . یه کلام هفته پیش تعطیلی بود بهش گفتم این هفته کجا میریم ؟ گفت میخوام برم شمال کار داره بابام .گفتم باید اولویتت زنت باشه . خوبه بابات بهت یه قرون نمیده داری ازدواج میکنی .اونم بهم گفت دخترای ندید پدید .خوبه حالا یه اپتیما داری .خاک بر سرت کنن .بابات یه ویلای آفتابه داره .یه بار دستش خورده به لندکروز .ما ۳۰۰۰ متر باغ داریم این حرفارو نمیزنیم .

این مشاوری که میگم، تلفنی... قرار نیست بفهمه تازه مشاور خانمم دارن

اینا خیلی خلاصه هستش .بهم ۱۰ بار گفت ان ،گه .

درسته من حرفم اشتباه بوده .انتقاد بود دخالت بود ولی اون بد دهنی کرد و به خانوادم بی احترامی کرد 

اینا خیلی خلاصه هستش .بهم ۱۰ بار گفت ان ،گه . درسته من حرفم اشتباه بوده .انتقاد بود دخالت بود ولی ا ...

خودتو بیچاره نکن، خوبه که الان خودشو نشون داده. 

با احساست تصمیم نگیر که بعد از یکی دوسال زندگی وشاید چندماه، مجبور بشی باعقلت تصمیم بگیری 

دقیقا همینه .ولی اونام بدبینن .کلا نامزدم دنبال بهونس 

اره .نامزدتون جسارت نباشه ولی خیلی رو حرکت ها و رفتار ها و حرف ها حساسند. این حساسیت زیادیش  خوب نیست 

تا ی جمعی مهمونی میشه .شوهر خواهرتون یه صحبتی کنن اون وقت ایشون هم خودشون اعصاب خودشونو خورد میکنن هم اعصاب شما رو 

در صورتی ک رفتار بد یا مشکلی چیزی نبوده

این خیلی بده دختر، اصلنم اسمش غیرت نیست یه بیماری خیلی بده که بعد ازدواج دور ازجونت دمااار از روزگار ...

میدونم .ولی من خیلی دوس دارم گیر دادناشو .الان سر خواهرم مشکل دارم .اصن بدم اومده ازش .خواهرم شاید از ایران بره ،همین الان ماهی دوبار میبینمش .ولی موضوع اینه خیلی آدم باید ظالم باشه همچین خاسته ای داشته باشه 

میدونم .ولی من خیلی دوس دارم گیر دادناشو .الان سر خواهرم مشکل دارم .اصن بدم اومده ازش .خواهرم شاید ا ...

چقد ما خانما احساسی هستیم!! 

شاید خوشت بیاد، اما بدون حس خوبش فقط مال الانه این چیزا به مرور پیشرفت میکنه 

اره .نامزدتون جسارت نباشه ولی خیلی رو حرکت ها و رفتار ها و حرف ها حساسند. این حساسیت زیادیش  خو ...

یه بارم نامزد کرده ،نامزدش ازش جدا شده دو هفته قبل عقد 

اره .نامزدتون جسارت نباشه ولی خیلی رو حرکت ها و رفتار ها و حرف ها حساسند. این حساسیت زیادیش  خو ...

من پدرم سنتی هستش .دستش بهم خورده .خودمم ناراحتم .نمی‌دونم چیکار کنم