2777
2789

آخرای هفته هفت هستم...دیروز سونو انجام دادم همه چی خوب بود و قلب تشکیل شده بود..چند روزی تهوع شدید داشتم از دو سه روز پیش ضعف شدید دارم جوری از ضعف شدید از خواب بیدار میشم و تهوع میگیرم خیلی حس بدیه دیگه کنار دستم یه خوراکی هست میخورم میخوابم باز یکی دو ساعت دیگه بیدار میشم...هر بار هم چیزی میخورم در حد رفع ضعف هست باز میخوابم همینم...چیکار کنم؟خواب ندارم🤕🤕🤕

الان خوبی از ضعف بیدارمیشی یه چیزی میخوری سرجات،تکرر ادرار میاد سراغت یکی دو هفته بعد خودشم شدید😂اونموقع مجبوری از جات پاشی تا برگردی ام خوابت میپره،وای کابوسه منه😂

مبارکه عزیزم انشاالله صحیح و سالم بغلش بگیری

عادیه این چیزا،شیر و خرما هم میگن واسه ضعف شبانه خوبه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته هفتمی و قلب تشکیل شده؟ عمه ی من هم هفته ۷ هست ولی قلب بچش تشکیل نشده ، ممکنه بچش ناقص باشه یا ...

ن اینجوری نیست که ناقص باشه تا هفته ی نه اینا فرصت هست...نگران نباش ان شاءالله که مشکلی نیست 

والا من الان ۱۶ هفتم دزست غذا نمیتونم بخورم

من میخورم ولی انگار چیزی نخوردم ضعف شدید دارم انگار معدم هیچی غذا نمیگیره☹☹☹یه وقتایی یکم پرخوری هم میکنم از ضعف ولی تهوع شدید میگیرم و حالم بد میشه‌‌‌...هر کس یه اوضاعی داره 🤕🤕