2777
2789

شماها خرید انجام دادین؟

ی دختر کلاس چهارمی دارم

پسرمم میره کلاس اول

.تقریبا چقدر هزینه باید کرد؟؟

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

دخترم پیش می‌ره پسرم کلاس اول چهار تا پنج تومن گمونم شد 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته دخترم لباس فرم و کیف و بطری برای پارسالش استفاده میکنه.

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

دخترم پیش می‌ره پسرم کلاس اول چهار تا پنج تومن گمونم شد 

با لباس فرم و کیف و همه چی؟؟؟؟

البته لوازم و التحریر پیش خیلی زیاده 

کفش، کیف و لباس فرمش شد 1 میلیون

مدادرنگی 130.

یه بسته مداد مشکی 12 تایی شد 90 تومن

فعلا اینارو خریدم، چون معلمشون لیست میده اونا نمیدونم چند بشه

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

بستگی به اینکه چه مارکی هم بخرید داره 

ولی در هر صورت اوازم التحریر زیاد نمیخوان نهایت برای دوتاشون ۱۰ تا دفتر و ۴ تا پاکن ۲ تا تراش دو‌تا جامدادی دو تا خط کش دو بسته مداد رنگی یه بسته مداد مشکی یه بسته مداد فرمز برای چهارمی هم خودکار ابی قرمز مشکی هر کدوم دوتا یه بسته هم برچسپ ساده و کاغد s4

لباس فرم هم که معمولا از ۴۰۰ به بالا هیت برای پسر من جینه ۳ تیکه شد ۱/۲۰۰

کاربری قبلی م تعلیق شده …..

دخترم کلاس اولیه تاالان حدودا ۴تومن شده.لباس۵۳۰ کفش ۷۰۰ کیف ۴۰۰ لوازم التحریر تاالان شده ۱۵۰۰ یه خرده دیگه مونده بطری آب ۱۵۰ یه دمپایی خواستن حدود ۱۵۰

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

من فقط لوازم تحریر و کیف خریدم ۲ و نیم شد واسه دوتا بچه پیش دبستانی 

به جز لباس فرم شهریه و ظرف غذا و قمقمه 🤦🏻‍♀️

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من برای دخترم که می‌ره چهارم یه کیف خریدم ۹۰۰ مداد رنگی داشت...بجا دفتر ،کلاسور خرید با تخته شاسی&n ...

چقد هزینه ها بالا رفته😔

والا بعدا هم میگن بچه بیارید

با لباس فرم و کیف و همه چی؟؟؟؟ البته لوازم و التحریر پیش خیلی زیاده 

نه گلم جدای از لباس فرمشون و کفش البته 

با کیفشون ... و لوازم التحریرشون 

گرونی بیداد می‌کنه 

دوتا قمقمه آب فقط  والا ۷۰۰تومن شده

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.