2777
2789
عنوان

درمان پانیک

254 بازدید | 18 پست

سلام اینجا کسی بوده که پانیک داشته و درمان شده؟ با چه روشی. دارو درمانی و تحت نظر روانپزشک رو انجام میدم ولی به درمان کامل نرسیدم. ممنون میشم راهنماییم کنید

به نام قدرت مطلق الله

تمرینات ریلکسیشن، تمرینات ذهن آگاهی، کلاس یوگا و تنفس دیافراگمی و مراجعه به روانشناس کمک کننده هست.

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید حادثه ی بدی پیش بیاد من خوب شده بودم  دوتا اتفاق بد شد سم تو مغزم میترسم از شدتش دوباره ...

خیلی بده اصلا نمیدونم چیکار‌کنم داروهامم قطع میکنم برمیگرده و نمیتونم اقدام ب بارداری کنم

به نام قدرت مطلق الله
تمرینات ریلکسیشن، تمرینات ذهن آگاهی، کلاس یوگا و تنفس دیافراگمی و مراجعه به روانشناس کمک کننده هست.

ی سریاشو انجام میدم ولی تاثیری ندارن وقتی پانیک میاد سراغم هیچی جوابگو نیس واقعا کم اوردم

به نام قدرت مطلق الله
ی سریاشو انجام میدم ولی تاثیری ندارن وقتی پانیک میاد سراغم هیچی جوابگو نیس واقعا کم اوردم

باید ادامه بدی در طی زمان، درمان پانیک همین هایی که گفتم...به مرور سیستم عصبیت نسبت به اضطراب دیگه همچین واکنشی نشون نمی‌ده. 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
خیلی بده اصلا نمیدونم چیکار‌کنم داروهامم قطع میکنم برمیگرده و نمیتونم اقدام ب بارداری کنم

داروهات رو دکتر کم و زیاد میکنه باید بی تفاوت باشی انقدر اینکه این دوتا رو به کشتن دادم حالم خرابه 

به چی استرست بیشتره ؟

داروهات رو دکتر کم و زیاد میکنه باید بی تفاوت باشی انقدر اینکه این دوتا رو به کشتن دادم حالم خرابه&n ...

من فوبیای حیوانات دارم‌ولی خب از کرونای لعنتی ب بعد اینجوری شدم و ی وقتا حتی تو بهترین حالتم پانیک میاد سراغم

به نام قدرت مطلق الله
بدون دارو خوب شدم البته نزاشتم حاد بشه کلا ۴ ۵ بار اتفاق افتاد واسم ولی خداااا به سر کسی نیاره 

خداروشکر. الهی ک دیگ برنگرده این مریضیه مرموز

به نام قدرت مطلق الله
ممنونم حتما کامل انجام میدم💖

👍🌺