2777
2789
عنوان

درامد در منزل🔴

268 بازدید | 18 پست

بچه ها راهی میشناسید که بشه توی خونه گسب درامد کرد ؟ ماهی ۵۰۰ تومن هم راضیم 

قبلا چند نفر تو سایت گفتن با دیدن تبلیغ درامد داریم جریان این چیه خواهشا راهنماییم کنید خیلی نیاز دارم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره ادمینی تو اینستا بلاگری و کلی چیز دیگه تو اینستا میترکونه

سلام گرد افریدم (برگرفته از شاهنامه) 🧬🏰 عاشق تاریخم به خصوص تاریخ کشورم🫂🏰    عاشق رنگ بژم 🧬  من کامل نیستم و هنوز باید تلاش کنم نه برای اینکه کامل شم برای اینکه خودمو بیشتر دوست داشته باشم🏰🫂  از عاشقان هری پاتر و کیدراما (فیلم کره ای)🫱🏽‍🫲🏻🤝🏻🏰🫂  من از نسل کوروش بزرگ و کاساندان هستم 🏰🧬      تاریخ کشورم پر از عجایب و سربلندیهه و من بهش افتخار میکنمم🫂🤍       یکی از داستانهای زمان هخامنشی: یک خدمتکار زیبا و سختکوش عاشق یه سرباز هخامنشی میشه🫶🏻🤍 ولی بعد جنگ اون سرباز کشته میشه و اون بانوی زیبا و با وقار به اجبار ازدواج میکنه سال ها میگذره و اون بانوی ما از وطنش که ایران بوده دور میشه🥺🫂  بچه دار و نوه دار میشه 🫱🏽‍🫲🏻 یه روز  نوه اش یه سکه از دوره ی هخامنشی نشان مادربزرگ مهربون ما میده مادربزرگ گریه اش میگیره �🫂 و به ایران برمیگرده و به اخرین ارزوش که مردن تو خاک کشور خودش بوده میرسهه🫂🏰🤝🏻🫱🏽‍🫲🏻
اصلا نمیدونم باید چجور پیدا کنم 

تو یوتیوب و اپارات سرچ کن اموزش ادمینی در منزل کلی اموزش رایگان میاره تا سی ملیون هم درامد داره

سلام گرد افریدم (برگرفته از شاهنامه) 🧬🏰 عاشق تاریخم به خصوص تاریخ کشورم🫂🏰    عاشق رنگ بژم 🧬  من کامل نیستم و هنوز باید تلاش کنم نه برای اینکه کامل شم برای اینکه خودمو بیشتر دوست داشته باشم🏰🫂  از عاشقان هری پاتر و کیدراما (فیلم کره ای)🫱🏽‍🫲🏻🤝🏻🏰🫂  من از نسل کوروش بزرگ و کاساندان هستم 🏰🧬      تاریخ کشورم پر از عجایب و سربلندیهه و من بهش افتخار میکنمم🫂🤍       یکی از داستانهای زمان هخامنشی: یک خدمتکار زیبا و سختکوش عاشق یه سرباز هخامنشی میشه🫶🏻🤍 ولی بعد جنگ اون سرباز کشته میشه و اون بانوی زیبا و با وقار به اجبار ازدواج میکنه سال ها میگذره و اون بانوی ما از وطنش که ایران بوده دور میشه🥺🫂  بچه دار و نوه دار میشه 🫱🏽‍🫲🏻 یه روز  نوه اش یه سکه از دوره ی هخامنشی نشان مادربزرگ مهربون ما میده مادربزرگ گریه اش میگیره �🫂 و به ایران برمیگرده و به اخرین ارزوش که مردن تو خاک کشور خودش بوده میرسهه🫂🏰🤝🏻🫱🏽‍🫲🏻
اشپزیم اصلا خوب نیست 

اره سایت کلیکیه 3تا دارم که مجموع هر یه تا 120تومن میشه کلا 20 دقیقه وقتت رو میگیره کار کردن باهاش راحته و واریزی هم فعلا دارن

"https://buxnext.com/?ref=sahargoodarzi

"https://paybux.net/?ref=Sahargodarzi

"https://buxpin.com/?ref=sahargoodarzi

سه تا جدا از همه اگه سوالی داست بپرس

گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.

پنس؟😐 گلسر.. کش مو

م دارم با یکی کار میکنم 

نگین و کارای تزئینیش رو از من میگیره 

به شرکت های بزرگتر میفروشه 

خیلیم کارش خوبه 

باید یکم با حوصله باشی و جاهایی مثل دیوار و با سلام و اینا که تبلیغ رایگان دارن کار کنی