این تاپیک زدم برا درد ودل،خواهشا نگید ناشکری و فلان چون از دل کسی خبرندارید،تو یه آپارتمان زندگی میکنم،خیلی دلگیره،فامیل شوهرمم همسایه مونه،مدام حرف مارو میبره بیرون،تا باشوهرم بحثم شه یا بریم سفری چیزی زن فامیل ب خواهراش و دخترعموهاشوهرم و...میگه،یه انبار مشترک داریم که مال ماست یعنی جز ملک ما محسوب میشه ولی چندین ساله دست اوناست،هرچی ب شوهرم میگم دیگ پسش بگیر خودمم وسیله دارم اهمیت نمیده،خلاصه بگم خیلی بحث کردم و چنذساله درگیر اینم ک راضیش کنم از اینجا بریم ولی هیچ اهمیتی نمیده،هربار یه بهانه داره،دیگه خستم کرده،یه داداش داره ک همیشه باشوهرم مقایسه میشد و میگفتن شوهرمن بهتره ولی چرته،داداشش 12ساله ازدواج کرده تاالان 8یا9تاخونه عوض کرده،نه ک مستاجر باشه برا تنوع،حالا امروز رفت یه خونه جدید،ب شوهرم میگم خب توهم خونت بده رهن بریم یجا دیگه،میگه جامون خوبه،خونه از خودمونه وفلان چرا بریم مستاجری،گفتم خب داداشتم خونه از خودشه تازه ویلایی و بزرگ و نوساز مرکز شهره،برا تنوع عوض کرده ماکه دیگه اینجام راحت نیستیم،بادو بچه چپیدیم تو این خونه ده ساله ،با بچم بازی نمیکنم صدا اهنگ نمیشه از یه حد بیشتر شه،شبا باید زود بخابیم ک مبادا همسابه بدش بیاد،از فضولیشون ک دیگه نگم،اصلا راحت نیستم،چه شانسیه که من دارم؟😔کلابرا هرکاری لنگ میزنه،حتی تو خیابون یه مرد بهم بی احترامی کنه عین چغندر وامیسته نگاه میکنه ومن از خودم دفاع کنم میاد دعوام میکنه،درمقایسه با مردای دیگه اصلا زبر و زرنگ نیست😔
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خاله من رفته یه جای خوب خونه خریده بعد سرشب میگه خالت بس کودنه،من نمیرم اونجا،گفتم خاله مرکز استانه کودنه بعد تو که تو یه شهرک کوچیکی ک چهارتا مغازم نداره خوبی😐حرفاش حکایت گربه ست ک دستش ب گوشت نرسیده گفته بو میده،وقتی میگم حرف مردم نزن ،ما نمیتونیم ک بریم وگرنه میرفتیم میگه نه من مفتم بدن نمیرم،واقعاتو این جا بچهام هیچ آینده ای ندارن😔
شما کامل خوندی ک دنبال ایرادم؟؟شما جامن باشی دوام نمیاری،من خیلی خلاصه گفتم،از دعواها فامیلش ک ب خونه من ختم شد و تن و بدن بچهام لرزیده نگفتم،زنه باشوهرش دعوامیشه میاد خونه ما گریه زاری و جیغ و داد،با پسرش بحثش شد با ظرف نفت اومد رو فرش من😐