2789
عنوان

حالم خیلی بده.....

172 بازدید | 18 پست

حالم بدهههه نمیدونم چمه انگار منتظرم منتظر چی نمیدونم....بی قرارم اصلا دلم اشوبه میخوام بگم چمه ولی کلمه ای براش پیدا نمیکنم دلم میخواد نباشم بدون اینه که کسی بفهمه میخوام خودمو بزارمو فرار کنم برم از حالم چندشم میشه انقدر ازین زندگی بدم میاد که روزی چند بار اوق میزنم  دلم میخواد زندگی نکنم دیگه 🥺🥺🥺🥺🥺🥺💔💔💔💔

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تاپیک نامزدم بهم دروغ گفته من رو بخون من‌چقد داغون ترم.

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):
تاپیک نامزدم بهم دروغ گفته من رو بخون من‌چقد داغون ترم.

یه نگاه به تاپیکای من بنداز تا بفهمی چه قدر نابودم من🥺

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤
دلری پری میشی

نه جانم اینقدر الان دنیا مزخرف شده با ادماش که دیگه فقط دلیل ناراحتی اون نیست

بسپر به خدا خیلی قشنگ میچینه بالا پایین داره سختیه زیاد داره ولی تهش قشنگه/آقایون محترم الکی درخواست ندید من رد می کنم😐🙂

منم منتظر یه چیزیم که دقیقا نمیدونم چیه  شایدم منتظر چندتا چیز

😭❤️‍🩹

نه

به نظرم تنها راهش اینکه با خودت خلوت کنی با خدای خودت درد و دل کنی شاید اینطوری بهتر بشی یا هر دلیلی که حس میکنی باعث میشه حالت بد باشه رو کاغذ بیاری

شاید فکر کنی احمقانه باشه اما با خودت حرف بزن 

خودم باید اینکارا رو بکنم چون دقیقا حس الان شما رو دارم 

بسپر به خدا خیلی قشنگ میچینه بالا پایین داره سختیه زیاد داره ولی تهش قشنگه/آقایون محترم الکی درخواست ندید من رد می کنم😐🙂

به نظرم تنها راهش اینکه با خودت خلوت کنی با خدای خودت درد و دل کنی شاید اینطوری بهتر بشی یا هر دلیلی ...

بیس چاری با خدا حرف میزنمو کمک میخوام بهش گفتم من به هر کدوم از بنده هات امید بستم از همون جا امیدمو نا امید کردن خودت کمکم کن دیگه ولی انگار نه انگار....