2777
2789
عنوان

کفش خریدم ۵۳۰😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2399 بازدید | 109 پست
عزیزم پولدار نیستیم گلم  الان کفش زیر ۵٠٠ پیدا نمیکنی گلم  همه روی یه تومنن  بعدشم ...

وقتی نداشته باشی ۳ تومن بدی ب کفش گرون مجبوری ارزون رو ورداری☹مبارکت باشه گلم

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ولی ما ۳ تا خواهریم خب شما ۲ نفرین🤌

عزیزدلم انشالله بهترینا نصیبت بشه 🥺🥺💗💗

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
و منی که هزینه کلاس کنکور و کتابام و مانتو مدرسم شده ۴۰ ملیون ناقابل😑 ای تعف

وای جدا😐😐

په من قید کنکورو بزنم دیگ

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
اتفاوت درس نخوندن که الان میگن تو بخون راحت باشی بابام شغلش آزاده تو میدون میوه کار میکنه😊

قدرشو بدون و روسفیدشون کن ،خداحفظ کنه و بده ب همه خانوادها که اینجوری ازجون ودل مایه میزارن برا بچه هاشون،

منم بابام طفلی خیلی زحمت کشید برام لیسانس گرفتم ولی چفایده الان بیکار الاف باخودم عهدکرده بوده ک برم سرکار جبران کنم زحمتاشونو که نرفتم 

میشه پیچش رو‌بدی

یعنی کله م سوت کشید ' الان میرم کپی میکنم براتون میفرستم ' کفشاش واقعا عالین ' فقط بعضی وقتا تا ۱۰روز میرسه به دستت ' 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو