2777
2789
عنوان

کفش خریدم ۵۳۰😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2399 بازدید | 109 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂😂😂 با پارسال حدوده ۵۰ تومن خرج شده😂 بخدا دلم برا بابام میسوزه🥲یا خدا یکاری کن حداقل زحمت باب ...

ایول ب همچین حمایتی مامان بابات حتما خودشون بادرس ب یه جایی رسیدن ک انقد برات تلاش میکنن

😐😐😐😐😐 بهمن پارسال آخرین بار کفش گرفتم ۲ تومن بود تازه  اصل هم نه های کپی  الان همون ...

همه مثل شما پولدار نیست دوست عزیز...

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

انگار فقط منم ک فک میکردم کتونی ۲۵۰۰ میخرم ارزونه نسبت ب کتونی های ۶ تومنی شوهرم🤐

خدایی ۵۰۰ و خورده ای خوبه دیگ 😑ی چن وقت باید کار کنه یا ن

آبجیم از یه پیج کتونی جورایی سفارش داد ۴۰۰ و خورده ای فِرتی خراب شد

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
اره. بنظرت یرم یه گفت دیگ هم بگیرم مدل دیگه اشو

آره بابا کفش این قیمت کجا هست دیگه مشکی بگیر اینبار به هر استایلی بیاد

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

همه مثل شما پولدار نیست دوست عزیز...

عزیزم پولدار نیستیم گلم 

الان کفش زیر ۵٠٠ پیدا نمیکنی گلم 

همه روی یه تومنن 

بعدشم من جوری میخرم که یکی دو سال بتونم بپوشمشون 

مثلا پارسال واسه اربعین  یک و سیصد دادم های کپی نایک هنوز دارم میپوشمش اما الان شده ۳ تومن

ای چقد گرون خریدی' اینو من سفارش دادم ۱۹۹تومن ۳۰ تومن هزینه ارسال  

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو