2777
2789
عنوان

رمان بازها

73 بازدید | 10 پست

لطفا یک رمان خیییییییلییییی جذاب عالی معرفی کنید

نمیدونم چرا جدیدا هر چی رمان دان میکنم اویلش ول میکنم بسکه خیلیاش چرت شدن 

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه چیزی ک درس زندگی بده 😅 ازین کل کلیا بدم میاد

منظورم اینه رمان اصیل میخوای از ادبیات ایران رمان سمفونی مردگان قلم عباس معروفی انقدر قویه تو این کتاب هرکی خونده فضای سرد و مرده قشنگ حس کرده خیلیا گفتن با خوندنش احساس افسردگی گرفتن  کتاب بادبدکباز خالد حسینی فضای افغانستان و این که گاهی باید در لظه تصمیم درست رو بگیری از موعدش که بگذره دیگه خیلی دیره جمله قیصر امین پور که ناگهان چه زود دیر میشود   چراغ ها رو چه کسی خاموش میکند نقطا مقابل ملت عشقه زندگی خیلی از زنای جامعه ما شخصیت اول داستان با وجود داشتن خانواده تو تنهایی عاشق میشه بدون اینکه کسی بفهمه جای خاای سلوچ مردی که خانواداشو رها میکنه و خانواده ای که فکر میکنن به تنهایی میتونن ادامه بدن سلوچ همه جای داستان هست و نیست فرار از اردوگاه چهارده زندگی تنها انسانی که در اردوگاه کار کره شمالی بدنیا امد و تونست فرار ‌کنه هیچ درکی از ازادی عشق رهایی نداشته تنها انگیزش برای فرار وقتی فهمید دنیای بیرونی هم هیت خوردن گوشت تو رستوران بوده   و کلی کتاب دیگه که حوصله نوشتنش نیست

منظورم اینه رمان اصیل میخوای از ادبیات ایران رمان سمفونی مردگان قلم عباس معروفی انقدر قویه تو این کت ...

مرسی زیبا برای معرفی هات👍🏻💙

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚