2777
2789
عنوان

رسیدگی به مو

162 بازدید | 12 پست

دوستاان یه ماسک مناسب موی رنگ نشده که یه مقدار ریزش داره و یه مقدار خشکه معرفی میکنید

میخوام بعد حموم موهام وز نباشه و نرم باشه 

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

عزبزم من زندگیم به قبل و بعد روغن نارگیل تقسیم شددد

بعدحموم وقتی موهات خیسه شونه نکن از نوک موها شروع کن یکممم با دست چرب روغن نارگیل بزن تا بالا(به ریشه نزنیا چرب میمونه) بعدشم بباف.وقتی باز کنی هم نرمممم و ناز شده هم نمیریزه هم حالت قشنگی میگیره اصلا اوففف.

قبلا خیلی موهام خشک بود الآن تازه فهمیدم مو چیه

تا زنده ایم به هم عشق بورزیم 💌

من ماسک موی شون زدم ولی خب باز وز بودن

اما دوفازه مارال مدل روغن ارگان از دی جی کالا خریدم به شدتتتتتتتتتت نرم میکنه مو رو

بوش عالیی

حالت خیلی خوبیم به مو میده

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزبزم من زندگیم به قبل و بعد روغن نارگیل تقسیم شددد بعدحموم وقتی موهات خیسه شونه نکن از نوک موها شر ...

وای مرسی عشقممم

من روغن ارگان میزدم ولی اصلا به دلم نبودش اثر نمیکرد نرمم نمیکرد حتی

الان بعد از حموم آب موهام رو که گرفتم روغن نارگیل بزنم بد خشک شد شونه کنم یا حالت نم بود؟ 

بعد شونه ببافم 

درست متوجه شدم؟

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 
من ماسک موی شون زدم ولی خب باز وز بودن اما دوفازه مارال مدل روغن ارگان از دی جی کالا خریدم به شدتتت ...

مرسی از نظرت😍

اما بو مگییرن موها

من یادمه تو خوابگاه دوستم میزد بوی خوبی میداد موهاش

وای مرسی عشقممم من روغن ارگان میزدم ولی اصلا به دلم نبودش اثر نمیکرد نرمم نمیکرد حتی الان بعد از ح ...

عزیزم اصلا شونه نکن عامل ریزشه یکم با حوله خیسی موهاتو بگیر بعد روغن نارگیل بزن و با انگشتات گره هاشو آروووم باز کن و بباف ، وقتی باز کنی میبینی اصلا گره نداره ،اون موقع شونه کن،زیاد هم شامپو نزن

تا زنده ایم به هم عشق بورزیم 💌
من خالصش رو داشتم جلو رومون روغن میگرفت  شاید مال دوستت اسانس و اینا داشته

بوی بدی میداد؟ چقدر دراومد برات؟

بوش میموند یا میرفت؟

بوی بدی میداد؟ چقدر دراومد برات؟ بوش میموند یا میرفت؟

سال ۱۴۰۰ سی تومن خریدم جادش اندازه روغنا نوشاد بود تقریبا

یادم نیست بوش میموند یا نه من موهام زبره واسه همین زود بو میگیره 

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم