2777
2789
عنوان

گوش درد منوکشت😭

301 بازدید | 7 پست

یک ماهه از کاروزندگیم افتادم ۳تادکتررفتم انواع انتی بیوتیکا مصرف کردم وسه مدل قطره

سیرهم گذاشتم عنبرنساهم دوددادم

خوووب نمیشه 😭

بخاطرش میخوام دندون عقلمو جراحی کنم میگم شاید بخاطراونه البته دندونم عفونت وخرابی و...نداره

چه غلطیییی بکنم

چه غلطی

من بخاطر لوزه هام گوش درد اینا داشتم، کاری نکردم البته دکتر گفت خودشون از بین میرن، لوزه سوم داشتم بچگی الان17 سالمه

زندگی میگن برای زندههاست، اما خدایا.... بس که ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که»:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا اینم امتحان کن یه کم روغن زیتون وکمی نمک رو قاطی کن بریز تو گوش و یه پیاز دو نیم کن بزار رو گوش ت   نگاه فکر کنم همون دو سه قطره روعن کافی  انشالله موثر باشه خودم یه سری از درد به خودم می پیچیدم واسم اب رو آتیش بود

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره
باشه ممنونم اینم امتحان میکنم🥲

نگاه من خودم موقع خواب این کار رو انجام دادم و برای اینکه پیاز ثابت بمونه با رو سری بستم وتا صبح به همون شکل خوابیدم

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره