2789
تجربه داشتم حس بدیه 🤣🤣

😂😂😂

هر وقت چس میام حالم بده بر میگردم همه خوردن برا منم جا نمیزارن نامردا اصن احساسات سرشون نمیشه باید بیان ناز بکشن بگن چته چرا چسی و.. بعد بگن شام برات گذاشتیم روی گاز گشنت شد بخور نه اینکه بپزم بعد چس بیام بعد برم جز ظرف های کثیف چیزی نبینم😐😐😐

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😂😂😂 هر وقت چس میام حالم بده بر میگردم همه خوردن برا منم جا نمیزارن نامردا اصن احساسات سرشون نمیش ...

وای باز برای من میان دنبالم بازم ناز میکنم بعد باخودم میگم این سری بیان دیگه میرم پیششون میبینم دیگه نمیان

لامصب وقتیم قهریم چه غذاهای خوشمزه ای ام میخورنا🫤

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

اره🙂

عیجااااانم پس اون کوچولو داره شیطونی میکنه هعی کشنش میشه 😍😍

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
عیجااااانم پس اون کوچولو داره شیطونی میکنه هعی کشنش میشه 😍😍

اره 

تازه غذا خوردما هنوز ظرفارو نشستم🤣

همسرمو گفتم داره بلال درست میکنه بی صبرانه منتظرم😄😄

وای باز برای من میان دنبالم بازم ناز میکنم بعد باخودم میگم این سری بیان دیگه میرم پیششون میبینم دیگه ...

خوبه باز نازتو میکشن😐😂😂من بدبخت کسی سمتمم نمیاد یه روز سرماخورده بودم یه روز کامل کسی سمت اتاق مام رد نشد😐اصن میبینی چقد منو دوس دارن چقد براشون مهمم😐😐😐😐😐😐

خوبه باز نازتو میکشن😐😂😂من بدبخت کسی سمتمم نمیاد یه روز سرماخورده بودم یه روز کامل کسی سمت اتاق ما ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اره  تازه غذا خوردما هنوز ظرفارو نشستم🤣 همسرمو گفتم داره بلال درست میکنه بی صبرانه منتظرم😄🐠...

واییی خدا بهترین بخش اونجاس که همسرت داره بلال درست میکنه😂😂 چطوری شوهرای شوما کار میکنن چرا بابای من کار نمیکنه😐😐دس به سیاه و سفید نمیزنه😐

واییی خدا بهترین بخش اونجاس که همسرت داره بلال درست میکنه😂😂 چطوری شوهرای شوما کار میکنن چرا بابای ...

طفلی الان از سرکاراومد 

یادمه بابامم موقع مامانم باردار بود یازایمان کردهدبود خیلیییی کمکش بود الانم همینطور

طفلی الان از سرکاراومد  یادمه بابامم موقع مامانم باردار بود یازایمان کردهدبود خیلیییی کمکش بود ...

😐😐😐

اسنغرالله په مشکل از بابای منه؟😐😐

اخه اکثرا میبینم شوهراشون کار میکنن😐