2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا من که مجردم و از اطرافیانم که این مشکلو داشتن ندیدم کسی موفق بشه😑 ولی یه چیزی که به ذهنم میرسه اینه که شوهر تو که برای همه دهن بین نیست( اگه برای همه بود برای تو هم بود و حرفاتو گوش میکرد)، برای یه عده خاصی دهنبینه. ببین اون افراد چیکار میکنن که شوهرت به حرفشون گوش میده و حرفشونو باور میکنه! تو هم همون کارا رو بکن

والا من که مجردم و از اطرافیانم که این مشکلو داشتن ندیدم کسی موفق بشه😑 ولی یه چیزی که به ذهنم میرسه ...

اونا پدرمادر خواهر برادرشون ک قبولشون داره مث چشماش من غریبه رو باور نداره

والا هیچکی از همسر آدم به آدم نزدیک نیست اگه تفکرش اینه که واقعا جای تاسف داره😑 چیزی که من از اطرافیانم دیدم اینه که مادر و خواهر طرف همیشه با آه و ناله و گریه و زاری و مظلوم نمایی سعی میکنن حق رو به خودشون بدن مرده هم باور میکنه اما زنش ( عروسه) وقتی رک و راست میگه فلان رفتار رو کردن و از در شکایت وارد میشه مرده بهش برمیخوره. یعنی مادرشوهر خواهرشوهر با حرفای دوپهلو و متلک و زیرزیرکی و پنهانی سعی میکنن عروس رو بچزونن ولی یه طوری رفتار میکنن که انگار این عروسه که باهاشون مشکل داره. تو هم شاید اگه عین خودشون باهاشون رفتار کنی الکی پیش شوهرت ازشون تعریف کنی ولی جواب کاراشونو زیر زیرکی و غیرمستقیم بدی شوهرت حرف تو رو باور کنه و به حرفای تو گوش بده

شوهرخواهر من خیلی دهن بیییییین بود خانوادشم خییییلی تاثیر داشتن تا طلاقم رفتن ولی در نهایت یه خانومی براش معجزه کرد اسمش یلداس ۰۹۲۲۴۹۴۳۲۳۷ گوش شیطون کر زیر ورو شده زندگیش.ایشاللا مشکل همه حل بشه