2777
2789
عنوان

ساخت خونه ۶۵ متری

139 بازدید | 9 پست

برای ساخت خونه ی ۶۵ متری چقدر پول لازنه،؟

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

لازمه ؟

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

برو ددی سایت بپرس

اینجا از قیمت لباس و لاک و ناخن مصنوعی و مژه میتونن بهت جواب بدن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگي به متريال داره فكر كنم با ٧٠٠ ، ٨٠٠ ي كم بالا پايين بشه جمعش كرد البته ب جز اهن و سربندي

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
عزیزم از پیمانکارا سوال کنن میگن ماری چند برات درمیاد فک کنم الان ی خونه خوب و معمولی با متری چارپن ...

منون ازتون 

بستگي به متريال داره فكر كنم با ٧٠٠ ، ٨٠٠ ي كم بالا پايين بشه جمعش كرد البته ب جز اهن و سربندي

پس  باید کمکم درست کنیم پولمون اونقدر نیست

پس  باید کمکم درست کنیم پولمون اونقدر نیست

عزيزم بستگي به قيمت محيطي كه توش هستين هم داره ها من شمالم شايد اينجا گرون تر باشه من متري ١٠ گفتم ولي شايد شما خيلي كمتر بتونين

ب نظرم شده آجر به اجر بلوك رو بلوك و خودتون بذارين اما خونه دار شين

ببين وسطاش خيليييي هزينه هارو ميتوني ب يك پنجم برسوني حتي فقط مهم اينه كه اول خشك كني خونه رو يعني كف و كرسي و سر و انجام بدي داخلش و مثلا ب جاي كناف حتي ميتوني كمپارس استفاده كني بااينكه روال نيست اما تو فقط كرسي و سربندي و انجام بده بقيه ش و خيلي راحت ميتوني بسازي چون واسه خودت ميخواي واسه بساز بفروش نميشه ي سري كارارو انجام داد 

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
عزيزم بستگي به قيمت محيطي كه توش هستين هم داره ها من شمالم شايد اينجا گرون تر باشه من متري ١٠ گفتم و ...

اره همینکارو میکنیم کم کم میسازیم و ممکنه هزینه ها کمتر بشه 

اره همینکارو میکنیم کم کم میسازیم و ممکنه هزینه ها کمتر بشه 

بله مطمئن باش كم ميشه اطرافيانم توي اين داستانان و از همشون شنيدم يكي از مهم ترين ها آهنيه كه ميخواين بخرين ب نظرم اگه پولي دارين اهن بخرين عين طلاست نه خراب ميشه نه ارزون بقيه ش و سيمان و بلوك و ي توكل كنين خدا دستتون و ميگيره