2777
2789

چند وقن تو اختلافیم چن ماهی هس

واسطه شد یه عزیزی 

یه بیست درصد مشکل حل شد ک برمیگشت به یع کاری و اروم شدن خانوادع  ها.  

موند مشکل منو همسرم

یه شرایطی گذاش ک خاس امتحانم کنه منم قبول کردم گفتم موردی نیس 

یه شرط دیگش گف جهیزیه  نمیخام ازتون  در حالی ک من جهیزیه ام امادس

و گف مهرت ببخش  

حالا تا اینجا داشته باش تا بقیش بزارم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

من گفتم ک مهرم اصلا نمیبخشم و با این شرطتت تمام شرایط خراب کردی 

گف خب باش پس منم شکایت میکنم اخررهفته اگ پیام نیومد گفتم بهترین کار 

دیگ ن به من زنگ بزن ن پیامی بده فایده نداره اگ خاسی از از این شرط صرف نظر کن در غیر صورت حرفی نیس

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

از ماشین ک خاسم پیاده شم گف تا شب فکر کن گفتم اصلااا  ...

دوباره فرداش پ داد تصمیمت گرفتی منم گفتم قبول نمی ککنم 

الان از این ماجرا  دو هفته گذشت شکایتم نکرد 

خب خسع شدم همونطور ک زندگی نمیخاد خودش بره پا شکایت 

به نظرتون پیامش بدم بگم تو گفتی اخر هفته شکایت میکنم پ کو؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زکیییی کسی نیس ک😂😐

نه به نظرم پیام نده  شاید الکی یه چیزی گفته که بترسوندت  باید صبور باشی گلم البته که سخت ...

خبین کلا مدلشه یه صحبتی میکنع ول میکنه میره دیگ نمیاد پی ماجرا  . حاالا اگ من برم شکایت کنم حساباش ببندم .زار زار میکنه ک  تو منو دوس نداشتی دنبال پولی هدفت اینه طلاق بگیری پول بگیری 

نه بابا پیام نده

فقط مثل دو تا آدم عاقل و بالغ بشینید و از مشکلاتتون بگید و راه حل بدید

نه که تو مهریه ببخش تو فلان کن

اصلا چه دلیلی داره این حرف رو بزنه!

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
خب

همش گفتم پیام بدم بش؟

از ماشین ک خاسم پیاده شم گف تا شب فکر کن گفتم اصلااا  ... دوباره فرداش پ داد تصمیمت گرفتی م ...

ن اصلا نگو ،هیچی ،من این روزارو گذروندم ،اصلا محل نده ،تازه زنگم زد جواب نده ،اگه از خودت مطمئنی بزار بره با هر عنوانی شکایت کنه ،بنده خدا مردی ک میکه مهرتو ببخش قشنگ معلومه دنبال اینه یه روزی بتونه راحت از سرش بازت کنه 

ب نظرم مهریتو اصلا نبخش ،،خدای نکرده مث ی کاربری هس تو پربازدیدا مث اون نکنه همسرت

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
خبین کلا مدلشه یه صحبتی میکنع ول میکنه میره دیگ نمیاد پی ماجرا  . حاالا اگ من برم شکایت کنم حسا ...

همه مردا مدلشون اینه زنشون مفتی باشه برا پول نخوادشون اخلاقشون خانوم فاطمه زهرا باشه صبرشون حضرت زینب باشه ب خانوادش کنیز باشن تو رابطه جنیفرلوپز باشن