2777
2789
عنوان

بیشعور فک میکردم بخواطرمن برگشته

234 بازدید | 11 پست

یعنی اگه نامزدش ولش نمیکرد هیچ وقت نمیومد حالم ازش بهم میخوره

دیگه واقعا فهمیدم کیه و شناختمش 

خدامیدونه چیکارکرده که بهار ولش کرده 

درسته بخواطر بهاربود همه چیز  بهم خورد ولی قسم میخورم هیچ وقت نخواستم اتفاقی بیوفته  چه خودش چه اون یا رابطه اونااینطور شه 

ولی ازنفرتم بهش هیچی کم نشده هیچ وقتم نمیبخشمش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه پررو هست

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اگه دوست داشت اصن با بهار نمی‌رفت نامزد کنه ...هه

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤
پسرایی که تا لحظه مرگ اسم همه دوس دختراشون تو گوشی نگه میدارن واسه مبادا حتی پیری  

واقعا عجیبه مردا انسان های عجیبین .....ما دخترا یکیو نخوایم شمارشو اصن سیو هم نمی‌کنیم ...سیو هم کنیم یه روز تموم ک بشه بخوابم ازدواج کنیم هر چی مربوط بهش هست و پاک میکنیم طرف هنوز اسم بهار رو زبونشه شماره دوست دختر سابقش و نگه داشته ک بعد بهم خوردن نامزدیش بهش پیام بده ...خدایا اینا چه موجوداتین خلق کردی آخه 

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤
واقعا عجیبه مردا انسان های عجیبین .....ما دخترا یکیو نخوایم شمارشو اصن سیو هم نمی‌کنیم ...سیو هم کنی ...

بله ماها ادم بزرگ شدیم و دیگه دنیای معصوم کودکی و نوجوونی نیست

واقعیت ادم های جامعه رو درک کردی

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت