2777
2789
عنوان

چربی موی سر

652 بازدید | 13 پست

سلام، کسی اینجا هست که موهاش و کف سرش چرب باشه؟ تونستین درمان کنین؟

من یمدت با تاید میشستم الان دیگه تاید هم جواب نمیده و حس میکنم چربی موهامو بیشتر کرده، خسته شدم دیگه کمک کنییییییییییییییید

لولوعه نینی سایت 😛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی با تاید می‌شستی؟! 

منم این مشکلو دارم راهی براش نیافتم😐😭💔

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

تاید آخه😐🍂 سه قاشق سرکه طبیعی دو قاشق نمک به شامپوت اضافه کن. مخلوط مورد و حنا و سدر بذار. و ای ...

نتیجه گرفتی خودت   با ترکیبات شامپو قاطی نشه سرم بسوزه   

نه فکر نکنم. HDL و LDL ام دوماه پیش ازمایش دادم حتی نرمال هم نیست اینقد پایینه

فقط تری گلیسیرید خونم یکم بالا بود باید تا 150 باشه 169 بود و ویتامین D خونم 11 بود

که دکتر گفت چون کمه احتمالا از ویتامین D باشه ولی درکل چرب نیست خونم.

لولوعه نینی سایت 😛
واقعا این شامپو چربی موهات رو درست کرد؟؟    

اره بار دوم ک خریدم واقعا محسوسه البته من خنگم یکم مثلا کرم سرم بقیه میزنن میگن جوش اورد من هیچ وقت نمیفهمم چه محصولی جوش آورد برام واسه همین دیر فهمیدممم

یک عدد چپی 

شامپو مولتی ویتامین گلرنگ    

اون مو ها رو بیشتر خراب کرد متاسفانه..

قبلا کلیر اصل میزدم، احساس میکردی موی سرت منجمد شده خیلی باحال بود، ولی دیگ اصلش پیدا نمیشه..

البته ی جایی هس ترکیه بود پرسیدم، 190 گف، از هد اند شولدرز راضی نبودم..

اگ داری اینو میخونی، خیلی قشنگی :)
نتیجه گرفتی خودت   با ترکیبات شامپو قاطی نشه سرم بسوزه     نه فکر نکنم. HDL و LDL ...

نه مشکلی پیش نمیاره کمک میکنه. پیش یه متخصص طب سنتی بری کمکت میکنه.اگه تهرانی برو بیمارستان پونک مال حکیم خیر اندیشه