2777
2789
عنوان

پدرش فوت کرده ...

234 بازدید | 15 پست

زنگ زد حرف زدیم توپید. منم که عادت کردم هیچی نگفتم. گفت خوبم نیازی به حضور تو ندارم!!! گفتم باشه دیگه وقتتو نمیگیرم مراقب خودت باش. ی ساعت دیگه دوباره زنگ زد گفت کی میای؟ شروع کرد به گریه. منم گریه ام دراومد گفت بعدا حرف میزنیم. واقعا نمیفهمم. دیگه پیام نمیدم بهش. خیلی پرخاشگر و عصبی شده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالش بده بهش حق بده واقعا 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

هعوفففففف

مرگ پدر خیلییییییی سخته خیلییییییییییی

یهو میبینی چ عظمتی رو از دست دادی و جاش با هیچی پر نمیشه

هضمش ب شدت سخته

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
چرا فوت کرده

سنش بالا بود سال پیش سکته کردن و چند وقت پیش فوت.

قبل فوت کات کردم چون بی جهت بهونه میگرفت. وقتی فهمیدم تسلیت گفتم و گفتم میخوای کنارت باشم؟ قبول کرد ولی همش میتوپه و اروم میشه. 

هعوفففففف مرگ پدر خیلییییییی سخته خیلییییییییییی یهو میبینی چ عظمتی رو از دست دادی و جاش با هیچی پ ...

اصلا نمیدونم چکار کنم قبلش کات بودیم. میشه تاپیکهای قبلیمو ببینید؟ 

بنظر میرسه شخصیت عصبی و پرخاشگر و زود جوشی داره   خوب فکراتو بکن.اگ میخوای ادامه بدی برو پیشش& ...

چند ساله باهمیم. این اواخر اینطوری شده تازه هفته بعد قرار گذاشته براش خوراکی ببرم سوغات. خودش خواست. 

چند ساله باهمیم. این اواخر اینطوری شده تازه هفته بعد قرار گذاشته براش خوراکی ببرم سوغات. خودش خواست. ...

خوندم بهترین فرصته بری کنارش همراهش باشی

یه چند مدت صبر کن تا خودشو پیدا کنه

باهاش صحبت کن

شاید شرایط بیماری پدرش عصبیش کرده

حالا هم ک فوت کرده

کلی کاراش عقب میفته

پشتش خالی شده

احتمالا درامدی هم نداره

برادر من بعد ی سال از فوت پدرم هنوز پرخاشگر عصبی و دل نازک شده با وجودیکه نزدیک۴۰سالشه و زن و بچه داره

خودمونم همینطور

تا یادش میفتیم اشکا سرازیر میشه با وجودیکه خیلی کنترل میکنم

یکم بهش فرصت بده تا چهره واقعیش شناخته بشه

اگ خوب بود بمون ب پاش 

اگ نبود با دلیل ازش جدا شو 

ی خورده صبر کن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون