2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیرخشک و شیشه حتما بردار بچه فکش ضعیفه نمیتونه میک بزنه قند خونش میاد پایین بیمارستان از خداخاسته میدوعن بچروببرن ان ای سی یو (چون پورسانتیه )باخودت حتما ببرن یواشکی نفهمن به بچه شیرخشک بده مارک اپتامیل هم بگیر چون مث شیر مادر میمونه اصلا سنگینی نمیکنه ب بچه

طبیعی 

موفق باشی عزیزم😘

منم دوست دارم طبیعی باشم ولی اینقدر بهم گفتن که حالم بد کردن و تو دوراهی عجیبی قرارم دادن😔😔

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
دو دست ببر ..ی بسته پوشک ی دورپیچ کلاه حتما برداری جوراب برداری دستکش برداری شیشه شیر وشیرخشک اصلا ی ...

جوراب و دستکش؟!

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
اگه تونسی توانشو داشتی برو طبیعی اگه نشد برو سز ...

سنی ندارم19سالمه

جسه ی بدنیم ندارم ولی سعی میکنم هرچی میخورم مقوی باشه..

از درد طبیعی ترسی ندارم

ولی میترسم از اینکه شکمم پاره کنن...

اطرافیانم دیونم کردن خسته شدم به معنی تمام..هنوز14هفته ام ولی وسواس فکری در این مورد کردم بخدا 

(کاش میفهمیدن وقتی ینفر تصمیمی گرفته بهش احترام بزارن و امیدواری بدن نه اینکه تو دوراهی بزارنش)

از طرفی میگن ما بخیه خوردیم دردشو کامل فهمیدیم 

از طرفی میگن مرد وفا نداره بخاطرش بری طبیعی رحمت باز بشه و گشاد بشه و نمیدونم این چرت پرتا

سنی ندارم19سالمه جسه ی بدنیم ندارم ولی سعی میکنم هرچی میخورم مقوی باشه.. از درد طبیعی ترسی ندارم ...

بین عزیزم من خودم زود ازدواج کردم زودم باردار شدم راستش پسرم وقتی ۱۶ سالم بود به دنیا آوردم طبیعی الانم ۲۱ سالم میگم خدا کنه مثل پسرم به دنیا بیاد زیاد سخت نگیر عوضش بد به دنیا اومدن پسرم خیلی راحت بودم درد نداشتم دردش فقط واسه اون لحظه  بود بعد راحت بودم

ز یادم به حرف بقیه اهمیت  نده دختر خاله منم هم سنیم باهم ازدواج کردیم اما اون بچه دار نشد گفت هنوز زوده حالا افتاده دنبال درمان هنوز هیچی نشده خالم میگه میبرم فلان شهر زایمان سزارین کنه 

واسه من‌ کلاس می زارن خوب چیکار کنم چطور می خوای زایمان کنی🤣انگار زایمان سزارین راحت اونم بعد به دنیا اومدن بچه مشکله خلاصه میخوام بگم که زیاد فکر نکن واسه حرف این و اون ببین با کدوم راحتی 

میشه واسه اینکه حال دلم خوب باشه یه صلوات مهمونم کنید😘