2777
2789
عنوان

برای منافذ باز پوست چی خوبه

200 بازدید | 13 پست

منافذ پوستم خیلییی بازه انگار مث جای جوش چال میشه خود ب خود.ب پوستمم میرسم ولی باز منافذم خیلی بازه.چیزی استفاده کرذین خوب باشه؟؟؟

من یخ میزارم

نمیدونم خوبه یا نه فعلا تاثیری ندیدم

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیاسینامید اوردینری

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

وقتی منافذ پوست بیش از حد باز باشن ، یعنی یا پوستتون شدیدا چربه یا شدیدا خشک!!!!!!

میگید به پوستتون میرسید ولی احتمالا دارید محصول اشتباهی استفاده میکنید که اینطوری شده!

یخ رو توصیه نمیکنم چون پوست رو میسوزونه و سینوس هارو حساس میکنه خصوصا اگه مستعد سینوزیت باشید که داغون میشید اصلا.

توصیه میکنم 1-از محصولات معتبر استغاده کنید

2-اگه صورتتون رو بیش از حد میشورید(مثلا سه الی چهاربار در روز) ، اینکارو نکنید! شستن صبح و شب کافیه 

3-اگه پوستتون خشکه سعی کنید مرطوب کننده قوی مثل مرطوب کننده سراوی استفاده کنید و ماسک شب لانیژ که حاوی سیکا هست

4- اگرم پوستتون چربه از سرم های حاوی سالیسیلیک اسید استفاده کنید (برون ریزی داره اولش. قبل مهمونی نزنید)