2777
2789

چه چند روز مونده به پریودی چه دورش مثل وحشیا میشم مثل سگ پاچه میگیرم....

الکی لج میکنم حتی اگه حق با من نباشه...

مخصوصا سرکار که میرم همکارامم آقا هستن نه درکی از این موضوع دارن نه من میتونم بگم چمه.. که اینقدر سربه سرم نزارن 

ولی خوبیش اینکه اصلا درد شکم ندارم بجاش رو اخلاقم خیلی تاثیر میزاره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

من این ماه خیلی روحیه م حساس شده بود که فهمیدم باردارم ، ولی خب قبلش هم موقع پریودی دقیقا حساس میشدم اما نه به این شدت

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
من این ماه خیلی روحیه م حساس شده بود که فهمیدم باردارم ، ولی خب قبلش هم موقع پریودی دقیقا حساس میشدم ...

من قرص های هرمونی خوردم پریودیم افتاده عقب 

دوره قبل پریودیم طولانی شده الان نزدیک دو هفتس اینطوریم با دوتا از همکارام دعوای بدی کردم...

من قرص های هرمونی خوردم پریودیم افتاده عقب  دوره قبل پریودیم طولانی شده الان نزدیک دو هفتس این ...

وای بیچارها چطور اخراجت نکردن

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم