2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 31 پست

برای برقی ها سخت نگیر ببین مادرت چی استفاده میکنه اگه فکر میکنی توام استفاده میکنی بخر مثلا وقتی گوشتو میدی جلوت قصاب چرخ کنه چرخ گوشت بی مورده و دردسر داره سبزی خرد کن بی مورده به نظر من یه خرد کن خوبه که همه چی میشه باهاش ریز کرد یه گوشت کوب برقی اونم اگه لازمت میشه یه آبمیوه گیری چهار کاره یه اون توستر برای پیتزا و کیک همزن جاروبرقی و اتو تو مارکای ایرانی هم مارک خوب زیاد هست نمونه اش پارس خزر 

نگرفتم 

بستگی داره مثلا سرویس غذاخوریتو چی برداری چند نفره باشه 

چینی زرین دوازده نفره الان هفت تومن هس البته گرونترم داره ولی هفت تومنی من خودم گرفتم خیلیییی قشنگه و کیفیت عالی

میتونی ی غذاساز چند کاره بگیری ک دیگه نیازی ب خردکن و ابمیوه گیری و گوشتکوب برقی نداشته باشی

مدیریت کن و همه چی ک احتیاج داری بنویس و از مهم ترینا شروع کن ب خریدن .پولت بسه بنظرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااااا بنده خدا توی مخارج وسایل ضروری تر مونده و استرس داره ، اسنک ساز می‌خواد چیکار !؟ 

عزیزم وسایلو برای مثال گفتم

میتونه به صلاح خودش چیزای ضروری تری جایگزین کنه 

ولی درکل نظرم اینکه پرده نیازی نیست دختر بگیره 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
کار خوبی کردی  سعی کن ی چیزای ام خورد ریز با شوهرت بیرون میری اون بگیره ی چیزایی ام ک کاربرد ...

شوهرم نمیتونه ما رسممون نیست پسر وسیله بگیره شوهرم کارای خونه رو داره میکنه خونه رو تازه ساخته پکیج اش فقط مونده از اون ور هم کل‌هزینه عروسی هم با خودشه پدر هم نداره تنهاست هزینه های عروسی جلوشو گرفته وگرنه میدونم دریغ نمیکرد وکمک میکرد نمیخوام فشار بیارم چون واقعا نداره خودمم دارم از وام ازدواج اینارو‌میخرم 

در مورد ظرف هم نگاه کن به اقوامتون ببین خونتون ظرفیت چند تا مهمون داره یه خودت از پسشون برمیای؟ اختیار با خودته چند نفر دعوت کنی مثلا میتونی خانواده خودتو جدا دعوت کنی خانواده همسرتو جدا اگه این خانواده ۱۰ نفر میشه جمعشون یه سرویس ۱۲ نفره کفایت میکنه 

شوهرم نمیتونه ما رسممون نیست پسر وسیله بگیره شوهرم کارای خونه رو داره میکنه خونه رو تازه ساخته پکیج ...

نگران نباش عزیزم ب همه چی میرسع فقط اول چیزایی ک مهمه بگیر 

هر چی ام نرسید تو زندگی رفتین میگیری 

ایشالا مبارکتون باشه و خوشبخت شین

سلام ابجیا😍😍😍

بیاین ببینین چی پیدا کردم🥳🥳🥳خونه دارو بچه دار زود بیا تا تموم نشده

دی.جی کالا جشنواره ماه مهر گذاشته😍😍هرشماره فقط یکبار🥰

http://bnmod.ir/invite?id=579642

چند تا سوال راحت جواب بدین و لوازم تحریر رایگان و ایفون برنده شین کلی جوایز دیگم داره🏃‍♀🏃‍♀عجله کنین تا تموم نشده🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀😋منم دعا کنین

در مورد ظرف هم نگاه کن به اقوامتون ببین خونتون ظرفیت چند تا مهمون داره یه خودت از پسشون برمیای؟ اختی ...

جدا که دعوت میکنم خانواده خودمو با همسرم واقعا جا نمیشه چون مشکلم اینه خانواده شوهرم تعدادشون زیاده کلا بیست وپنج نفر میشیم خواهرا وبرادرابا بچه هاشون 

منم سر جهیزیه خیلی استرس داشتم ولی واقعا یه جوری جور شد همه چی خریدم که نفهمیدم از‌ کجا اومد وام ازدواجم یک هفته ای دادن مامانم چندین سال از یکی پول میخواست یارو نمیداد از ایران رفته بود یهو پیداش شد پولشو داد 

ببین عزیزدلم عروس خانوم جهیزیه همش بستگی به این داره خیلی بگردی همه جارو بگرد و قیمت بپرس حتی تفریحی الان جوری شده که تو یه خیابون پنج تا مغازه یه جنس مشترکو پنج تا قیمت میدن یعنی کلا هر کی هر کی شده پس وقتی بگردی مطمئن باش میلیون میلیون پول به نفعته این چیزیه که تجربه ی منه یه سرویس ظرف مشترکو تو شوش به دو سه قیمت گرفتم و در اخر دو سه تومن ارزون تر پیدا شد

میدونی همین دو سه تومنا جمع بشن چقدر میشه؟ در اخر حساب کنی میفهمی ۱۰ میلیون به نفعت شده نگران هیچی نباش مطمئن باش سخت نگیری میتونی راحت بخری و پولم اضافه بیاری به این فکر کن که در طول سال های زندگیت کلی چیز میتونی اضافه کنی میدونم الان ذوقشو داری درک میکنم ولی حرفمو گوش کن ضرر نمیکنی

جدا که دعوت میکنم خانواده خودمو با همسرم واقعا جا نمیشه چون مشکلم اینه خانواده شوهرم تعدادشون زیاده ...

خب عزیزم اشکال نداره غصه نداره چهار یا پنج دست سرویس آرکوپال بگیر تمام خداشاهده یه سرویس آرکوپالایی اومده تو بازار که از هزار تا سرویس چینی قشنگ تره هم سبک تره هم شکیل و شیک و اگه تو مهمونیای انقدر شلوغ دوتاش شکست هم غصه نمیخوری هم میتونی جایگزین کنی

پرده چند متر باید بخری عزیزدلم؟

نمیدونم اندازه نگرفتم پرده پذیرایی یه پنجره هستش میخوام پانچ بگیرم وبا اشپزخانه که یه پنجره میخوام زبرا بگیرم ویه پرده اتاق کوچیکمون لازم داره اتاق خوابم پنجره نداره فرش های اتاقا رو هم نگرفتم ولی کوچیکن اندازه کمی میبرن