2777
2789
عنوان

دیگه دیره اره ؟:)))))))😭😭😭😭

197 بازدید | 15 پست

قرار بود تابستون چند تا عادت تو خودم ایجاد بکنم.... مثل بیداری و ......میخوام از فردا شروع بکنم دیره ؟؟😭😭😭😭😭 میدونم برای هیچ کاری دیر نیست اما....میشه بهم حرفای خوب بزنید؟:)

انقدر منتظر موندم که اره امروز نشد یه تاریخ رند از شنبه و فلان شد این. اما تاریخ و روز اصلا مهم نیست هر روز روزه خداست و روزه تو..‌

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیچ وقت دیر نیست گلم

از همین امروز شروع کن

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

نه من توی یه هفته عادت کردم ساعت 8 بیدار شم.. البته وقتی بیدار میشدم از خونه میرفتم بیرون که باز خاب ...

دمتم گرممم ، من یه هفته اینجوری بکنم کلا اوکی میشه.... اما فردا دوشنبس چیکار کنم شنبه نیست😂😂😂😂😂

منم میخواستم عادت سحرخیزی رو به وجود بیارم اما هنوز هیچچ... 

خیلی میخوابم تا ده خوابم 🤦🏽

در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد!                             من رویایی دارم از جنس بیداری''' رویای تسکین این درد تکراری...🙂_💫درون‌گرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :)) 
میگه حرفای خوب بزنید بعد تا تاپیکارو میخونی زرت حرف منفی دیره دیره دیره چیه؟ مگه تغییر عادت زمان م ...

کاملا درسته❤️:)

منم میخواستم عادت سحرخیزی رو به وجود بیارم اما هنوز هیچچ...  خیلی میخوابم تا ده خوابم 🤦🏽

هنوزم میخوای ؟:) من اینجوری بودم که ساعت میزاشتم بعد بیدار میشدم قطعش میکردم میزاشتم یه نیم ساعت جلوتر هی جلوتر میشد بعد بیدار میشدم ساعتو میدیدم هنگ میکردم باز میخوابیدم😂🤫 البته اینم بگم که شبا ۱۲ و ۱ اینا میخوابیدم که اینجوری میشد....

اما میشه...برای من یه بار شد....۵ بیدار شدم و به کارام رسیدم چقدرم حس خوبی داشتم باید تکرارش کنم هر روز تا هر روز این حس خوبو داشته باشم چون میخوام🥲❤️