2777
2789
عنوان

🎂🎂یه کیک راحت و کم خرج و پف پفی🎂🎂

| مشاهده متن کامل بحث + 49100 بازدید | 807 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همئن 5دقیقه دور تند بزنی خوبه حالا کش و کفش زیاد مهم نیست 😄

سلام گلم . میگم تو قابلمه درست کنم .قابلمه بخار میگیره و اب میچکه رو کیک ... بنظرت توی توستر بزارم کیکو 

خدایا شکرررررت بعد ۴ سال بی بی چک مثبت شد ‌‌... دامن همه اونایی ک آرزوی بچه دارن سبز بشه . الهی آمین🥰
همئن 5دقیقه دور تند بزنی خوبه حالا کش و کفش زیاد مهم نیست 😄

سلام.عزیزم.من ب روش شما درست کردم.تخم مرغام خوووب پف کرد ولی وقتی آرد ریختم کم کم

تخم مرغام ذره ذره پفش خالی شد ریختم تو قابلمه زیاد پف نکرد.😑😐نمیدونم چرا

هر بار این درو محکم ببند برو

این دومین بار درست میکنم.این بار دوتا دونه تخم اردک استفاده کردم تخمش درشته... پفش خوب شده هنوز ازش نخوردم ببینم چجوریه. اما رنگش زرده فک کنم ب خاطرتخم اردکاست...درضمن همزن نداشتم از همزن دستی استفاده کردم کتفم درد گرفت از بس تند هم زد فقط کمی تخما کف کرد اما پوک شده. بود قشنگ...الانم بعد پخت پف کیکم خوبه 

سلاام‌مندتازه به جمتون پیوستم نمیدونم چطور با دستور کیک و ببینم راهنماییم کنین ممنون

صفحه اول

من این کیک درستکردم عالیشد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1881898/کیک-قابلمه-ای-و-پای-سیب-و-اناناس-ماریا-کیک-های-پایه?page=28

اول یه قابلمه متوسط تفلون بذارین رو گاز و یکم کف و دیواره شو چرب کنید رو شعله ی خییییلی کم بذارید دا ...

@ایزد_آب  

صفحه دوم دستور تهیه کیک اسفنجی قابلمه ای رو بخون 

من همین دستور رو تو فر درست کردم البته شکر کمتر ریختم و وانیل هم اضافه کردم خیلی خوب شد لاشم موز و گردو و خامه زدم روشم سس گاناش ریختم همه راضی بودن از طعمش و دستورش رو خواستن ازم.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
بچه ها اصلا بو تخم مرغ نمیده من قبلا همین کیکو تو فر پختم اصلا پف نکرد و بافتش خیلی بد بود بوی تخم م ...

ببخشید من دیشب این کیک رو درست کردم دقیق مثه دستورش فقط در قابلمم سوارخ داشت روش یه حوله تمیز تا کردم گذاشتم تا هوا نره داخلش بنظرتون چرا کیکم پف نکرد وحالت خمیر شد ؟ و اینکه فقط سفیده تخم مرغ یا هردوتاش؟

باران امشب دوباره درست کردم😆😆😆 ایندفه با یک و نیم لیوان ارد و 6تا تخم مرغ پفش رسید تا درقابلمه ...

ببخشید یه سوال ، من درست کردم پف نکرد ، میگم آردو که به تخم مرغ اضافه میکنم کم کم پفش میخوابه ، برا شما چی؟؟؟

ببخشید شما کیک رو داخل فر درست کردی در که نزاشتی براش؟؟؟ بعد خوب شد؟

نه در واسه چی؟

یا قالب تفلون گرد بدون در بود

40 دقیقه زمان پخت دما 180

خوب در اومد

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد