2789
عنوان

ایمیل تلگرام

13819 بازدید | 14 پست

من تلگرام و حذف کردم بعد از چند روز یعنی امروز دوباره نصب کردم شماره امو زدم گفت کد تأیید برای ایمیلم اومده من دسترسی به این ایمیل ندارم کد تأیید ام پیامک نمیاد باید چیکار کنم حتما باید دیلیت اکانت بزنم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تو موقع ثبت هم شماره نزدم 🙈

سلام

عزیزم شما تلگرامت چیشد؟ اکانتت که پاک نشد؟ برای منم همین مشکل پیش امده من برادرم فوت کرده پیاماهاش و عکسایی ک فرستاده همه اونجاس برای خیلی مهمه 😭

سلام عزیزم منم این مشکل دارم شما تونستید بدون دلیت اکانت وارد تلگرام بشید با ریست ایمیل اکانت بعد ۷ ...

سلام عزیزم 

شما چیشد تونستین وارد تلگرام بشین؟ اکانتتون پاک نشد بعد ۷ روز؟

سلام عزیزم شما چیشد تونستین وارد تلگرام بشین؟ اکانتتون پاک نشد بعد ۷ روز؟

سلام عزیزم حقیقتا یادم نمیاد دقیق ولی فک کنم با کد تأیید پیامک تونستم وارد بشم

ن پاک نشد 

سلام عزیزم حقیقتا یادم نمیاد دقیق ولی فک کنم با کد تأیید پیامک تونستم وارد بشمن پاک نشد

ی سوال گلم  بعد ۷ روز وقتی شماره تو زدی وارد شدی پیامک خودش فرستاد؟

الان وارد میشم ایمیل میخواد  منم ۷ روز الان باید منتظر بمونم 

ی سوال گلم بعد ۷ روز وقتی شماره تو زدی وارد شدی پیامک خودش فرستاد؟الان وارد میشم ایمیل میخواد منم ...

آره عزیزم بعد ۷ روز کد پیامک میشه ولی اصلا تا ۷ روز تموم نشده سعی نکن دوباره وارد بشی چون تایمش ریست میشه از اول شروع میشه ۷ روزت

آره عزیزم بعد ۷ روز کد پیامک میشه ولی اصلا تا ۷ روز تموم نشده سعی نکن دوباره وارد بشی چون تایمش ریست ...

سلام عزیزم اکانت قبلی و پیاما حذف نمیشن یعنی بعد ۷ روز ک وارد شم؟؟؟؟