2777
2789
یعنی خوب مخ میزنن؟ 

ببین خیلی آروم حرفای عاشقانه میزنه دخترا هم که با گوش عاشق میشن می‌بره بیرون طرف و خاطره های قشنگ میسازه بعد که دختر وابسته شد چهره شومش رو رو می‌کنه و میگی اگه.رابطه نداشته باشیم من میرم دختر هم ناچار چون عاشقشه تن به این خواسته میده و تهش هم ولش می‌کنه و آسیب روحی بدی میخوره اون دختر حواست رو خیلی خیلی جمع کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خیلی آروم حرفای عاشقانه میزنه دخترا هم که با گوش عاشق میشن می‌بره بیرون طرف و خاطره های قشنگ می ...

ببین منظور من خواستگاره ها یعنی خانواده پسره و من در جریان هستن

ببین منظور من خواستگاره ها یعنی خانواده پسره و من در جریان هستن

اگه خیلی هم خودشو پاک میگیره یه جای کار میلنگه با هم یک ماه رفت و آمد کنین وابستش هم نشی اصلا بعدم برید مشاوره قبل ازدواج معلوم میشه همه چی

خواستگاری بنظرم فرق میکنه اونم سنتی هست خوب باید ببینتت که ببینه بپسنده یا نه خودتم هم همینطور

قراه چند روز دیگه تو کافه همو ببینیم . شما پیشنهادی نداری؟ اولین باره اضطراب دارم

قراه چند روز دیگه تو کافه همو ببینیم . شما پیشنهادی نداری؟ اولین باره اضطراب دارم

منم زیاد اطلاعاتی ندارم ولی مثلا یک بار یکی گفت مثلا اگه رفتید رستوران یا حالا مثلا تو کافه میگه ببین خودش سفارش میده یا نظرت میپرسه

رفتاراش ببین بنظرم ببین از رفتاراش خوشت میاد یا نه ،شاید خجالتیه ؟اگه میتونی هم حرفات باهاش بزن ببین منطقیه

من خودم هم زیاد اطلاعاتی ندارم فعلا 😂

منم زیاد اطلاعاتی ندارم ولی مثلا یک بار یکی گفت مثلا اگه رفتید رستوران یا حالا مثلا تو کافه میگه ببی ...

خیلی استرس دارم 

میدونی بیشتر استرس دارم از من خوشش نیاد و زایه شم انقدر که اعتماد بنفس ندارم

خیلی استرس دارم  میدونی بیشتر استرس دارم از من خوشش نیاد و زایه شم انقدر که اعتماد بنفس ندارم

نه اینجوری فکر نکن اصلا چرا اعتماد بنفس نداری اصلا به خودت استرس نده میدونم هم سخته کلا استرس میگیریم او این موقعیت ولی سعی کن کمتر باشه که خراب نکنی حالا خواستگاری هنوز توی مرحله اشنایی هستین اتفاقا خیلی خوبه شما اینطوری مشکلی ندارین که دختر با پسر بره بیرون موقعیت خیلی خوبیه که بیشتر هم بشناسید ولی ما اصلا اجاز نمیدن شااید بعد عقد اجازه بدن برن بیرون اونم شاااید😐