2777
2789
عنوان

خدافظ🥀🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2568 بازدید | 240 پست

استاتر غصه نخور همه چی درست میشه☺

خودتو نباز اصلا!

درکت میکنم و کاملا میفهممت😅

منم‌یه روزی فکر میکردم برای کسی مهم نیستم ولی هیچ وقت به خودکشی فکر نکردم ::: فلان ولی بعد از یه تایمی به بعد بیخیال شدم و به همه چی عادت کردم دارم سعی میکنم به موفقیتم‌برسم و‌هدف هامو روز به روز بزرگتر کنم 

حتی تو این راه با خیلی از دوستامم قطع رابطه کردم با رفیق صمیمم که خیلیییی باهم فاب بودیم حس میکنم دیگه مث قبل نیست  دوستیمون ولی بازم خودمو نباختم  چون میدونم ولی من همیشه سعی کردم هیچوقت باهاش سرد نشم و نمیشم(:

الان حرفای دلمو دیگه به کسی نمیگم خودم سعی میکنم حلش کنم چون گفتنش به  بقیه فقط به خودم بیشتر اسیب میزنه! 

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکیپ قدیمیمونو یادته ؟  حالا هیچی ازش نمونده  بعضیا هنوز باهمن و یجورایی ی اکیپ جدید دار ...

من تگ میکنم ک:)

ولی خودت یکم رفتی تو لاکت ..

الان دستم باید تو دستات بود نه تو دماغم

بچه ها چیشده🥲 @asalarmy     @mim_min     @ایححححح   چخبر شده 🥲 ...

هممون از همدیگه جدا شدیم پاچیدم و بگا رفتیم 🙂💔

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

هعی خدا بیخیال عسلی  بیا بغلم🥲

عشق منی❤️🥺

اومدم🍯🥺

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بوس بت بیبی

بوس به کلت❤️😂

سلام ابجیا😍😍

بیاین ببینین چی پیدا کردم دولت پک لوازم التحریر رایگان میده هر شماره یکبار وارد شین شمارتونو وارد کنین به سوالات ساده جواب بدین و مشمول طرح بشین💃🤩🤩🤩🥳

https://0link0.ir/eYEj

بدو امروز روز اخرشه🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀