2777
2789
عنوان

خدافظ🥀🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 240 پست
کاش گفته بودم انقد نمیسوختمم  چون گفتم پشت کنکور میمونم فک میکنه ...

داوش به چپتم نباشه 

انصافا فکر دیگ ای درموردش میکردم 

این همه آدم موندن ساله بعدش ترکوندن توعم یکی مثل همونا سال دیگ جبران میشه ایشالا

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
ولش کن ...

واقعا یک جایی برای بخشیدنش بود یک باریکه امیدی بود ولی با این حرفش..... 

دوستی براش اینقدر بی معنیه؟ 

واقعا دیگه تموم شد برام

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

داوش به چپتم نباشه  انصافا فکر دیگ ای درموردش میکردم  این همه آدم موندن ساله بعدش ترکوند ...

❤️❤️

انشاالله هممون موفق میشیم 

فقط میتونم بگم متاسف شدم ک دوست میدونستمش عبرت شد برام...

abzarek.ir/service-p/msg/5022684

کاش گفته بودم انقد نمیسوختمم  چون گفتم پشت کنکور میمونم فک میکنه ...

بابا بیخیال طرفو میشناسم 4 ساله پشت کنکور موند ولی چون ناامید نشد پزشکی آورد 

ربطی نداره امسال میترکونی

البته باهم:) 

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

برا منم تموم شد 🤝😌 بریم بیب

💔💔حالم بد شده

بریم

بابا بیخیال طرفو میشناسم 4 ساله پشت کنکور موند ولی چون ناامید نشد پزشکی آورد  ربطی نداره امسال ...

انشاالله هموون موقف میشیم ❤️🥺

تو دور و اطرافم دیدم ک تیکه میندازن و میخوان بسوزونننم مثلا  ولی فک نمیکردم تو‌مجازی هم خوشحال بشن ...😂💔

امیدوارم خودش سال اول قبول شه کسی این حرف و بش نزنه ک یاد این روز بیوفته🙂

abzarek.ir/service-p/msg/5022684

انشاالله هموون موقف میشیم ❤️🥺 تو دور و اطرافم دیدم ک تیکه میندازن و میخوان بسوزونننم مثلا &nb ...

انشالله هرکی کنکور داره موفق ‌‌شه امسال 😌❤️

هعی منم توقع نداشتم پشمام ریخت :(

امیدوارم چون کنکور واقعا سخته