2777
2789
عنوان

خدافظ🥀🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 240 پست
به زیاد پیش هم بودن نیس ک .. الان مث بچه ی آدم برو تو اتاقت به کارای بدت فک کن  راستی برای به ...

هاع:))))من واقعا ممنونم ازت 

یعنی یه دنیا ممنون

فکنم قبل اینکه برم تو اتاق باید پاشم برم دکتر....

{Army~ot7}  زندگیمون زیرِ خطِ غمه...!‌‌‌‌‌ ‌️ 
هاع:))))من واقعا ممنونم ازت  یعنی یه دنیا ممنون فکنم قبل اینکه برم تو اتاق باید پاشم برم دکتر ...

ب نظرم کلا لغوم‌بزن ک ملت مسخره نشن بعدش تیکع بشنویم ...

abzarek.ir/service-p/msg/5022684

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی منو درک نمیکنی چرا میای تو تاپیکم؟میشه بدونم؟  تو معلومه افسردگی نداری ک بفهمی منظورمو&nb ...

اومدم تاپیکت که بهت بگم بیدار شی از خوابی که توشی 

منی که دارم باهات حرف میزنم نه همسنتم 

نه قراره از تو چیزی به من برسه و نه هیچ چیز دیگه ای 

اما با توجه با تجربیاتم و اطرافیانم و  درس هایی که خوندم وحضورم تو جامعه کاملا متوجه میشم که شما افسرده نیستی و فقط داری به خودت افسرده بودن رو تلقین میکنی و اومدم بهت توصیه کنم که نکن اینجوری با روح و روان و اینده خودت بازی نکن الان متوجه نیستی اما در اینده ضربشو میخوری 

اگرم حرفام برات تلخ بود که میدونم بود ازت معذرت میخوام اما مطنئنم خودت یروز بهشون میرسی 

موفق باشی 🍭

@delsard2  

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

چیشده 

از اول بخون بعد خصوصی رو بخون🚶‍♀️

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ب نظرم کلا لغوم‌بزن ک ملت مسخره نشن بعدش تیکع بشنویم ...

میدونی یکم زیادی داری چیز میکنی؟مری حداقل تو بس کن ... 

تو ک قبلا منو درک میکردی ...الان چی پس؟ 

اگه میخای رفیق نیمه راه باشی بگو .... 

میدونی یکم زیادی داری چیز میکنی؟مری حداقل تو بس کن ...  تو ک قبلا منو درک میکردی ...الان چی ...

ساناز بد کردی باهامون:) 

همینو میگم و میرم 

اومدم تاپیکت که بهت بگم بیدار شی از خوابی که توشی  منی که دارم باهات حرف میزنم نه همسنتم  ...

اصلا نیازی نبود بیای تاپیکم ‌.. 

ولی کلی بگم ممنون عزیزم

@cute_babe     . . . جوجه کوچولو عمو حالت خوبه؟....می دونم جوجه رو کسای دیگه بهت میگن ...

فداتم توعم بگو جوجه عیب نداره شوخی میکردم بات

ساناز چرت و پرت نگو خواهشا 

میدونم اوضاع سخته 

ولی جا نزن دنیا هنوز خ چیزا رو نشونت نداده 

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
میدونی یکم زیادی داری چیز میکنی؟مری حداقل تو بس کن ...  تو ک قبلا منو درک میکردی ...الان چی ...

اگر قراره ک همش با تهدید ب خودکشی جمع امون کنی و چرت بگی بعدشم تیکه بشنویم اره رفیق نیمه راه ام 

دیگه تموم شد ...

abzarek.ir/service-p/msg/5022684

ساناز بد کردی باهامون:)  همینو میگم و میرم

میدونی من هنوزم قرصا تو معدمن اوکی؟ تا چند ساعت دیگه قشنگ بخوابم دیگ بیدار نمیشم:)

در این حد حالم بده ک خیلی غیر منتظره میتونم یه حرکتی بزنم اون دنیا منو ببینی!

فک کردی حالم بده ..‌ الان دارم گریه میکنم 

انگار از طرز تایپ کردن میشه فهمید طرف چه حسی داره ... 

منم الان حس تو رو نسبت به کارم نمیدونم .....اوکی؟

ناراحتت کردم ببخش 

میدونی من هنوزم قرصا تو معدمن اوکی؟ تا چند ساعت دیگه قشنگ بخوابم دیگ بیدار نمیشم:) در این حد حالم ب ...

....... 

تهدید نکن اوکی؟ 

اینکه بخوای دیگران باهات اوکی رفتار کنن با ترحم و تهدید خوب نیست ساناز 🙂

اینکه اینجا خودمو جر بدیم از اخرم تیکه بندازیو هر خری میفهمه 

موفق باشی تو ادامه زندگیت 

بای