2777
2789
عنوان

خدافظ🥀🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2568 بازدید | 240 پست
خیلی احمق و بیشورین واقعن  حرفم نمیاد چی بگم بهتون...!

حاجی من خودم ناامید میشم خودمم با انگیزه برمیگردم 🤦‍♀️😂هیچوقت نگران من نباش از این بابت 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باوشه 🤕 ن بابا اونم‌فشار روانیه بیش از حد بوددد وگرنه من ضعیف نیستم ...

دقیقا منم... 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

جرعت هم نداری انجام بدی

بسکه سسخلم همش میگم آینده درخشانم پس چی میشع 🥺😂

اسی دورت بگردم نکن اینکارو

واسه کسی مهمم؟ ن 

واسه خودمم مهمم؟ ن 

افسردگی ندارم؟ ن 

موفق شدم؟ ن 

اضافه نیستم؟ ن 

دلیل موندم چیه دقیقا؟ 

الانم کار خودمو کردم ب امید خدا دیگه تا ۲ ساعت دیگه میمیرم‌‌‌

{Army~ot7}  زندگیمون زیرِ خطِ غمه...!‌‌‌‌‌ ‌️ 
هر چقدم تلاش کنم نمی تونم عین هوپ و یونگی باشم  میدونی حتی شوگا ک اونقدر قویه قبلا میخواسته خو ...

آره نمیتونی 

چون یه انسان متفاوتی 

خب آره ولی حالا الگوی یه جهانه..

توعم میتونی آیندتو جوری بسازی ک دیگران ک میگفتن نمیشه و نمیتونی یا کسایی ک جلوی پاتو گرفته بودن با فکر کردنه به تو و جایگاهت فشار بخورن و پشیمون بشن ..

میتونی الگوی یه جامع و یه جهان بشی چون خودت دیدی ک شدن آدمای این مدلی ..

مشکلات اون ور از این طرف بیشتره باور کن 

حتی اگ پاهات قطع بشه بالای پروازت هنو هست ..

ضعیف شدن معنایی نداره 

یکی قوی ترِش برمیگرده 

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
بسکه سسخلم همش میگم آینده درخشانم پس چی میشع 🥺😂

دقیقاااا 

میگم من چ عادمایی ک باید ما تحتشون‌ بسوزونم مخصوصااا این کلمه ارومم میکنه مث اب رو اتیش عمل میکنه برام💔🤣🤝

الان دستم باید تو دستات بود نه تو دماغم

واسه کسی مهمم؟ ن  واسه خودمم مهمم؟ ن  افسردگی ندارم؟ ن  موفق شدم؟ ن  اضافه ن ...

اسی واسه من مهمی 

ت موفق میشی

تاج سری 

چرت نگو بلند شو زنگ بزن برو بیمارستان چیکار کردی اخه

هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏
واسه کسی مهمم؟ ن  واسه خودمم مهمم؟ ن  افسردگی ندارم؟ ن  موفق شدم؟ ن  اضافه ن ...

مرسی واقعا ما اینجا مجسمه ای چیزی هستیم نکنه؟ 

الان حقت نیس باسنتو پاره کنم ناموصا ؟

آقااا به ابلفضل من درونگرام نمیتونم احساس واقعیمو هیچوقت باهاتون اشتراک بزارم ولی به علی مهمی برام 

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
دقیقاااا  میگم من چ عادمایی ک باید ما تحتشون‌ بسوزونم مخصوصااا این کلمه ارومم میکنه مث اب رو ا ...

وای دقیقاااااا دقیقا 

من تویم یا تو منی😐