2821
2789
عنوان

پریودی عجیب ☹

166 بازدید | 12 پست

دوستان من این ماه برای اولین بار تو عمرم

سه بار پریود شدم

ینی چهار روز شدم باز چند روز بعد بازم شدم

الانم دوباره پریودم😥

بنظرتون از چیه

ترس اینکه برم دکتر بگه عمل باید کنیم و میمیری و از این حرفا عین کابوس شده برام😪

استرس شدید داشتی؟ 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استرس شدید داشتی؟ 

استرس که نه

اما از دست پسرم دائم عصبی میشم و میریزم تو خودم

پسرم پرخاشگری میکنه ۴ سالشه

منم همش خود خوری میکنم مخصوصا مهمون بریم 

میتونه به اینا ربط داشته باشه؟

نترس منم یه بار اینجوری شدم تو ۱ ماه و نیم ۳ بار پریود شدم با ۱۰ روز خونریزی دکتر فقط قرص ال دی داد بعد از یه دوره خوردن خوب شدم

🇮🇷 " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(سلام الله علیها) " خدایا شکرت بابت دخترم❤️❤️

استرس که نه اما از دست پسرم دائم عصبی میشم و میریزم تو خودم پسرم پرخاشگری میکنه ۴ سالشه منم همش خ ...

اره من کلا دوبار تو عمرم اینجوری شدم یبار امتحانام بود خیلییی استرس داشتم یبارم قبل عروسیم که عین اسب بدو بدو داشتم یک ماه پریود بودم قشنگ هی قطع و وصل میشد اخر با دارو خوب شدم ولی عمل نکردم 🤣🤣

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

نترس منم یه بار اینجوری شدم تو ۱ ماه و نیم ۳ بار پریود شدم با ۱۰ روز خونریزی دکتر فقط قرص ال دی داد ...

انشالله که همینه

من همش از عمل و کیستا بزرگ اینا میترسم😭

اره من کلا دوبار تو عمرم اینجوری شدم یبار امتحانام بود خیلییی استرس داشتم یبارم قبل عروسیم که عین اس ...

خدا روشکر💕💕

وای دوتا از دوستام بودن که عمل کردن 

ینی وحشت دارم بهش که فکر میکنمممم

انشالله که همینه من همش از عمل و کیستا بزرگ اینا میترسم😭

نگران نباش ان شالله که چیزی نیست فقط بهم ریختن هرموناست بری دکتر سونو و آزمایش بدی مشخص میشه

🇮🇷 " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(سلام الله علیها) " خدایا شکرت بابت دخترم❤️❤️

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  13 ساعت پیش