4404aylin مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26754 عنوان صابون زغال 5886 بازدید | 21 پست بنظرتون خوبه؟صابونی که روشن کننده وی حالت لایه بردارباشه چی خوبه هم برای پوست خشک بگید هم چرب دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔 1402/06/19 | 12:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صدف______۷۶ عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 267 من ازش استفاده کردم واقعا عالیه همین صابون زغالولی بعدش پوستت خشک میشه حتما ابرسان ومرطوب کننده بزن قشنگ صورتو سفید میکنه کاش خدا به منم نی نی بده 🥲💔
mohijooon1300 عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5629 صابون تریاک من پوستم چربه استفاده کردم عالی بود ، ولی یادت باشه هر صابون فقط ی دوره باید استفاده کنی یعنی یکی نه بیشتر وگرنه پوستت خیلی نازک میشه بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
یه_بهمنی عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 3050 صابون تریاک من پوستم چربه استفاده کردم عالی بود ، ولی یادت باشه هر صابون فقط ی دوره باید استفاده کنی ... اگه پوست نازک شد چطور میشه درمانش کرد سفت بشه؟
nazninpoi عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 11527 صابون هفته ای دوبار خوبه نه بیشتر چون منافذو باز میکنه و خشک کلا صابون زغال اینام تعریفی نیستن نظراتو تو دیججی کالا ببین
4404aylin مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26754 من ازش استفاده کردم واقعا عالیه همین صابون زغالولی بعدش پوستت خشک میشه حتما ابرسان ومرطوب کنن ... عکسشو نداری گلی؟ دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
4404aylin مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26754 صابون هفته ای دوبار خوبه نه بیشتر چون منافذو باز میکنه و خشک کلا صابون زغال اینام تعریفی نیستن نظرات ... مرسی گلم دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
صدف______۷۶ عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 267 عکسشو نداری گلی؟ نبخدا استفاده کردم تموم شدولی عطاریا دارن کاش خدا به منم نی نی بده 🥲💔
4404aylin مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26754 میگن ک صابون خوب نیس واقعا دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
4404aylin مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26754 نبخدا استفاده کردم تموم شد ولی عطاریا دارن باشه گلم،تونت زدم ی جوردیگس دوستم میخواد بهم بده دست سازه دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
4404aylin مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26754 صابون تریاک من پوستم چربه استفاده کردم عالی بود ، ولی یادت باشه هر صابون فقط ی دوره باید استفاده کنی ... چه بد،بعدش باید چکارکرد؟ دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
mohijooon1300 عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5629 اگه پوست نازک شد چطور میشه درمانش کرد سفت بشه؟ نمیدونم فکر نکنم بشه،ی مدت اصلا نباید تو آفتاب بری پوست سریع لک میشه ضد آفتاب حتما تو خونه هم بزنی خیلی پوست حساس میشه بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
4404aylin مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26754 نمیدونم فکر نکنم بشه،ی مدت اصلا نباید تو آفتاب بری پوست سریع لک میشه ضد آفتاب حتما تو خونه هم بزنی خ ... کرم شب میزنم اونم باعث نازک شدن شده بااین حال اصن صابون نزنم درسته؟ دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
mohijooon1300 عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5629 چه بد،بعدش باید چکارکرد؟ خب ببین تو فقط ی دوره ک استفاده کنی جوشای سر سیاه میرن پوست روشن میشه دیگه باید ولش کنی ی دوره از شوینده های دیگه استفاده کنی هیچی نمیشه بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉