2777
2789
عنوان

شلی دریچه قلب

431 بازدید | 16 پست

من ورزش بدنسازی میکنم 

تاالان مشکلی برام نداشت .ولی از وقتی شنیدم سه هفتس ورزشم نرفتم  میترسم .دیگ ذوقی برا زندگی ندارم 

پرولاکتینم بالا اینم از قلبم  حالم گرفتس خیلی 

یهویی رفتم اکو گفت شلی دریچه قلب داری 

گف سالی یبار اکو بده 

ینی خیلی بده؟

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

چطوری حس کردین همچین موردی دارین؟؟ 

درد میگرفت قلبتون؟؟

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری حس کردین همچین موردی دارین؟؟  درد میگرفت قلبتون؟؟

من‌چون عصابم یکم بهم ریختس وسواس دارم رو خودم تپش قلب و اینام نداشتم ولی ی اکو دادم 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
منم دارم ناامیدی نداره 

تنها دلخوشیم ورزش کردنم بود .نمیتونم برم 

ورزشی ک براهمه مفیده برامن مضره 

من‌چون عصابم یکم بهم ریختس وسواس دارم رو خودم تپش قلب و اینام نداشتم ولی ی اکو دادم 

منم وسواس دارم ولی میخوام بدونم قلبتون درد میکرد رفتین چکاپ ؟؟ 

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
منم دارم ناامیدی نداره 

شما چی چطور شد رفتین چکاپ دادین؟ 

دردی تو قلبتون حس کردین یا؟؟

منم وسواس دارم ولی میخوام بدونم قلبتون درد میکرد رفتین چکاپ ؟؟ 

ن عزیزم حتی دردم نداشت فقط گاهی نفس کم میاوردم 

خب یه ورزش سبک تر اصلا از دکترت بپرس شاید برات ضرر نداره

پرسیدم گفت هوازی کار کن و یوگا و اینا 

سنگین کار نکن

ن عزیزم حتی دردم نداشت فقط گاهی نفس کم میاوردم 

آها مرسی

عزیزم، شما چند سالتونه؟ پسر منم نه سالشه امروز فهمیدم شلی دریچه داره، اعصابم خورده. نکنه بعدا عمل بخواد. دکتر ریلکس بهم گفت چیز خاصی نیست، پسر من وسواس ترس از بیماری داره، درکل همیشه مضطرب و استرسی و نگران جونش هست. دکتر پروپونال داد و کفت بعد ۵-۶ ماه اکوی مجدد بده