2777
2789
عنوان

با این درصدا هم میشه پزشکی اورد؟

131 بازدید | 12 پست

یه نفر تو همین سایت دیدم موقع اعلام تراز گفت درصداش ریاضی حدودا ۱۸ زیست ۶۰ فیزیک و شیمی ۳۵ با معدل ۱۸

طوری که دینی که مثلا ضریب بالا بود رو ۱۶ گرفته بود

بعد رتبه ۱۵۰۰ منطقه ۳ بود

امروز اتفاقی یکی ار تاپیکاشو دیدم بعد نگا کردم تو بقیه تاپیکاش دیدم رتبه این شده

من فکر میکردم واسه رشته های تاپ حداقل باید میانگین درصدات بالای ۵۰ با معدل ۱۹ باشه

به نظرتون هر سال در همین حده یا فقط کنکوری های امسال اینطور بودن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نداشت جالب اینجا بود همون موقع اعلام تراز همه میگفتن عالی شده درصدات پزشکی حتما میاری

درصداش خوب بودن نسبت به سختی کنکور امسال ...ولی آخه معدلش چی......

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

درصداش خوب بودن نسبت به سختی کنکور امسال ...ولی آخه معدلش چی......

اگه فارغ التحصیل امسال بوده ، تراز معدلش بالا بوده ، تراز معدل منی که بالا ۱۹ بودم ولی چون فارغ التحصیل چند سال قبل بودم ، باز زیر ۹۰۰۰ بود! در حالیکه تا هجده و خورده ای امسالیا و سال قبل رو اطلاع دارم بالا ۹۰۰۰ بودن !

اگه فارغ التحصیل امسال بوده ، تراز معدلش بالا بوده ، تراز معدل منی که بالا ۱۹ بودم ولی چون فارغ التح ...

امسال بود

ولی الان تراز معدلش رفتم نگا کردم حدود ۸۵۰۰ زده بود 

کنکور هم ۹ هزار و خورده ای

امسال بود ولی الان تراز معدلش رفتم نگا کردم حدود ۸۵۰۰ زده بود  کنکور هم ۹ هزار و خورده ای

اها ، یه ذره فقط از من کمتر بوده تراز معدلش ،من با معدل بالا ۱۹ ۸۷۰۰ و خورده ای بود !

کنکورمم ترازم بالا ۹۵۰۰ بود ، رتبه ی دقیق و درصد نمیگم ولی خوب بالا نبود تو همین حوالی بود ، من ریاضیم خیلی بالاتر بود و شیمیم و زمینم تاثیر زیاده داشته که ندیدم تو درصدایی که گذاشتی (زمین برا کنکور امسال به شدت تراز آور بود و هر کی خوب زده بود براش کمک کننده بود ! یه سری درصدام از ایشونم کمتره (زیر دو هزار شدمم خودم ) که همون موقع هم گفتن درصدا پایینه از یه رنجی به بعد  ! منطقه ی سه اینجوریه و اینجوری شده امسال ...هیچ سهمیه ایم به جز همین منطقه ی سه نداشتم ولی سال به سال متفاوته دیگه ،امسال اولین سال کنکور این مدلی بوده این چیزا پیش میاد ، سالای بعد سخت تر میشه باز رقابتا 

اها ، یه ذره فقط از من کمتر بوده تراز معدلش ،من با معدل بالا ۱۹ ۸۷۰۰ و خورده ای بود ! کنکورمم ترازم ...

مرسی از راهنماییت

درصد زمین رو نگفته بود

قبول شدنت هم مبارکه خانم دکتر اینده💚

مرسی از راهنماییت درصد زمین رو نگفته بود قبول شدنت هم مبارکه خانم دکتر اینده💚

خواهش میکنم عزیزم❤ اون زمینم خیلی مهمه ، احتمالا اونم یه درصدی زده چون یکی نزده بود ولی با درصدای دیگه ی بالا زیر ده نشده بود برا همون زمین 

ممنونم عزیزم😅زوده حالا  ، کو تا هفت سال دیگه 🌸

عزیزم اگه کنکور داری ،بخون برا هر چی بهتر زدن ، نهایی رو هم جدی بگیر زیاد که خیلی مهمه ، کم نیستن بچه هایی که تراز کنکورشون از اون کاربر کمتره و معدل بالای نهایی آورده اونا رو زیر دو هزار ...