2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه نوشتی نمیشه کسی رو راهنمایی کرد  میخواستم بپرسم از کجا میفهمد غلبه بلغم داری آزمایش اینا ب ...

نن عزیزم بزن داخل گوگل علائم غلبه بلغم کامل میاد ازمایش‌نداره مثلا من ازمایشاتم اوکیه ولی کل علایم بلغمو دارم

آخه نوشتی نمیشه کسی رو راهنمایی کرد  میخواستم بپرسم از کجا میفهمد غلبه بلغم داری آزمایش اینا ب ...

مشخص است ، گوشت بدن شل و‌نرم ، سرد بودن بدن ، چاقی شکمی ، ضعف و بی حالی و سستی اراده ، آب اومدن از دهن ، سیستم ایمنی ضعیف ، خستگی و‌خواب الودگی

مشخص است ، گوشت بدن شل و‌نرم ، سرد بودن بدن ، چاقی شکمی ، ضعف و بی حالی و سستی اراده ، آب اومدن از د ...

سلام من همه ی این موارد رو دارم راه درمان قطعیش رو میدونید؟

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

درمان قطعیش پاکسازی بدن و اصلاح غذا خوردن است البته حتما باید به پزشک متخصص طب سنتی مراجعه کنید&nbs ...

فقط یه مشت دمنوش میدن چیز خاصی نمیدن که

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

انتظارت از چیز خاص چیه 

نمیدونم قرص یا دارویی که واقعا تاثیر داشته باشه