2777
2789
عنوان

ای خدا تروخدا یکی قشنگ کمکم کنه

120 بازدید | 6 پست

بچه‌ها من توی دانشگاه آزاد رشته آموزش زبان انگلیسی رو انتخاب کردم چون بهش علاقه دارم 

زبانمم در حد قابل توجهیه ولی کامل نیست توی دانشگاه و با این رشته کامل میشه ایا؟

توی دانشگاه زبان یاد میدن؟

مگه آموزش زبان نیست خب تو تا زبان رو بلد نباشی که نمیتونی تدریس کنی 

میشه یکی قشنگ بهم جواب بده 

ببینید ۹۰ درصد کار تلاش خودتونه

رشته زبان مکالمه یاد نمیدن که

نکات ادبی و گرامری هست و فنون ترجمه و ...

میتونید با فارغ‌التحصیلان رشته خودتون صحبت کنید

حتی بعضیاشون همون متن ساده رو برای خوندنش مشکل پیدا میکنن 

ببینید ۹۰ درصد کار تلاش خودتونه رشته زبان مکالمه یاد نمیدن که نکات ادبی و گرامری هست و فنون ترجمه ...

خب من ادمیم که چون علاقه دارم میخونم 

اگه در کنار این رشته آموزش ببینم و فیلم و ...

اصلا این رشته زبان انگلیسی یاد میدن یا نه ؟

فقط تدریس یاد میدن 

اصلا زبان یاد نمیدن 

کتابی ب زبان انگلیسی داره اصلا؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من ادمیم که چون علاقه دارم میخونم  اگه در کنار این رشته آموزش ببینم و فیلم و ... اصلا این ...

میتونید واحدها و سرفصلای آموزشی رو از واحد آموزشتون بگیرید 

شبیه به زبان و ادبیات فارسی هست دیگه 

به شما مکالمه فارسی یاد نمیدن که اشعار آرایه‌ها مثل‌ها کتاب و نویسنده‌های معروف روش‌ها و فنون ترجمه متون عادی، ادبی و تخصصی و مطالبی این قبیلی دارن

این سایتو ببینید 

نمونه‌ای از سرفصلای کارشناسی زبان هست

دروس شما و واحداتون حدودا ایناست

"سرفصل دروس کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی - سرفصل گروه زبان - عصر زبان" https://asrezaban.com/%D8%B3%D8%B1%D9%81%D8%B5%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A7%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA/

2790
2778
2791
2779
2792