2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونوکه اصلانمیشه پیش بینی کردولی سه چهارسالیه بشدددددددت بالارفته و وکالت قبول شدن مثل آب خوردن شده

کاش رفته بودم حقوق الان مدیریت مالی تهران میخونم شبیه حسابداریه موندم ارشد حقوق بخونم یا حسابداری

تا چن سال دیگ ظرفیتش بالا هست ؟

چون لیسانست غیر مرتبطه .من شنیدم یه محدودیت‌هایی داری .به نظرم کسی که میخواد اینقدر هزینه کنه و عمرش رو بذاره .یک جا هم نه چند چای معتبر و تخصصی مشورت بگیره نه .نی نی سایت 

چون لیسانست غیر مرتبطه .من شنیدم یه محدودیت‌هایی داری .به نظرم کسی که میخواد اینقدر هزینه کنه ...

نه الان تو ی سایتم نگا کردم میتونن شرکت کنن حتی کاردانی فقه و حقوقم میشه

کاش رفته بودم حقوق الان مدیریت مالی تهران میخونم شبیه حسابداریه موندم ارشد حقوق بخونم یا حسابداری

وکالت مثل قبل نیست دیگه نعدادوکیلابالارفته تازه کاراپرونده ندارن فاجهست من جات باشم قطعااااااحسابداری میرم که ازجای دولتی تاخصوصی میخوانش

وکالت مثل قبل نیست دیگه نعدادوکیلابالارفته تازه کاراپرونده ندارن فاجهست من جات باشم قطعااااااحسابدار ...

جدی والا دوستام از الانم ک دانشجو هستن میرن سرکار چون دانشگاه تهرانیم خیلی خوبه دیگ مونده بودم برا ارشدم چ رشته بخونم

نه الان تو ی سایتم نگا کردم میتونن شرکت کنن حتی کاردانی فقه و حقوقم میشه

کاردانی نمیشه رشته های حوزوی معادل لیسانس  بهش میگن سط۲ حوزه و رشته های حقوق و جزا .فقه و حقوق .فقه و اصول اینا میشه

جدی والا دوستام از الانم ک دانشجو هستن میرن سرکار چون دانشگاه تهرانیم خیلی خوبه دیگ مونده بودم برا ا ...

قطعااااااحسابداری. وکالت جزدردسرو استرس چیزی نداره ....بازم تحقیق کن البته ازکسای که وکیل و صادق باشن مطمئنامیگن بروحسابداری