2789
عنوان

خواب

47 بازدید | 5 پست

چند وقت پیش خواب دیدم همسایه ها گفتن فلان دکتر رو میشناسی فامیلیش رو‌ بهم گفتن نمیشناختمش حواسم نبود الکی گفتم اره مدام هی روی فامیلیش تاکید میکردن گفتن تخصصش کلیه و اینجور چیزاس ، حالا من تا حالا این اسمو نشنیده بودم توی گوگل سرچ کردم همچین فامیلی با همچین تخصصی داشت توی ی شهر خیلی دور ، بنظرتون تعبیر خاصی داره؟

سلام خیر باشه ان شاءالله  ساعت خواب مهمه  میخوایید چکاپ برید پیش همون تخصصی که گفتن.همین ...

مرسی گلم ، اخه اصلا ب همچین چیزی فک نکردم میگفتن اومده زنگ خونتونو زده با تو کار داشته میشناسیش ؟الکی گفتم اره فامیلمه بعد تو خواب به خودم میگفتم تو که نمیشناختیش چرا دروغ گفتی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرسی گلم ، اخه اصلا ب همچین چیزی فک نکردم میگفتن اومده زنگ خونتونو زده با تو کار داشته میشناسیش ؟الک ...

قبلا تو سبزوار درس میخوندم فامیل استاد زبانمون دلبری بود خواب دیدم که اومده همسایه ما تو شهرستان شده بعد یه روز کاملا اتفاقی فهمیدم همون همسایمون فامیلش دلبریه واز سبزوار انگار با استادمون هم ولایتی بودن

قبلا تو سبزوار درس میخوندم فامیل استاد زبانمون دلبری بود خواب دیدم که اومده همسایه ما تو شهرستان شده ...

چه جالب ، اینم تو خواب من مدام میگفتن دکتر حسن زاده رو میشناسی ؟گفتم اره بعد ولم نمیکردن میگفتن دکتر خیلی خوبیه کلیه امون درد داره میخایم بریم پیشش نمیدونم دیگه یعنی چی   

چه جالب ، اینم تو خواب من مدام میگفتن دکتر حسن زاده رو میشناسی ؟گفتم اره بعد ولم نمیکردن میگفتن دکتر ...

واقعا خیلی دنیای عجیب و پیچیده ای داریم تا مابیایم اسرار خوابها را بفهمیم خیلی طول میکشه