2777
2789
عنوان

درمان حسادت....

350 بازدید | 10 پست

اگر به کسی حسادت کردین  ومیخواین ازش خلاص بشین باید مسیر خلافشو برین این میشه حل یکی از بزرگترین چالشهای زندگیتون اگر  قوی باشید  ومقاوم  در برابرش میتونید ازش عبور کنید حسادت آتشی هست که از بعد تاریکی شعله ور میشه همه وجودتون طالب وخواسته نابودی اون شخص میشه بدون اینکه حتی کمترین آسیبی ممکنه بهتون زده باشه تنها راه درمانش این هست علیرغم تمام میل و تمایل درونیتون برای آسیب زدن یا طلب وآرزوی بدبختی برای اون شخص مسیر عکس رو  برید یعنی جایی که تمام قلبتون میگه لهش کن با خودت تصمیم بگیری با تمام نفرتی که ازش داری هرکاری میتونی برای کمک بهش بکنی نیت باید خالصانه وصادقانه باشه خودتو نمیتونی گول بزنی همینکه این نیت از وجودتون گذشت خیلی وقتها درهمین مرحله تمام اون حسادت یکباره وناگهانی ناپدید میشه ازخداوند طلب کمک کنید برای ازبین رفتن این احساس کافیه درخواست کنید قطعا پاسخ مثبت رو دریافت می‌کنید اگر درمرحله تیت این حالت تمام نشد باید وارد عمل بشید و واقعا به اون شخص کمک کنید دراین مرحله اگر کمک درست انجام بشه میتونه با کمک باریتعالی ودرخواست کمک ازاون این حس ازبین بره همه چیز به خودشما بستگی داره.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم چندبار دچارش شدم آدمیم دیگه یکی ازسختترین چالشهای زندگیم بوده به سختی هربار خلاص شدم ازش مهم اینه که هوشیارباشیم به احساسات درونمون و آگاه باشیم به نادرست بودن این احساسات این خیلی مهمه که من اگاه باشم  که احساس من نادرسته این اولین مرحله برای حل این چالشهاست بعد اگر این آگاهی رو داشتیم بعد وارد مرحله حل اون مساله میتونیم بشیم 

سلام

خیلی خوبه که تونستید  این رذیله اخلاقی رو ترک کنید

منم متاسفانه دچارشم  

تازگیا خواهرم وضعش خیلی خوب شده خدا روشکر. تماااام وسایلاشو عوض کرد.برعکس من.و من حسادتشو کردم.به خواهری که عاشقشم.اصلا تعجب میکنم.چرا باید کارم به اینجا برسه؟

دوس دارم تغییر کنم

به نظر من باید علت و ریشه اش رو پیدا کرد.

باید موقعیتی که توش هستیم رو از ته دل قبول کنیم

باید به خدا ایمان و اعتماد داشته باشیم

نمیدونم باید هر جور شده جلوی این گرگ درون رو بکشیم

کاش یه تاپیکی بزنیم و گروهی تمرین کنیم به هم دیگه یاد بدیم که چه کارهایی میشه کرد

چقدر وجود همچین تاپیکی تو سایت خالیه  

دلم برات تنگ شده حسین

سلام خیلی خوبه که تونستید  این رذیله اخلاقی رو ترک کنید منم متاسفانه دچارشم     تا ...

من اصلا آدم حسودی نیستم ولی گاهی این حالت برام پیش اومده حتی گاهی توسل پیداکردم برای رهاشدن ازش اکثر افرادی که دچار این حالت میشن به طور ناخودآگاه اجازه میدن این احساس تمام وجودشون دربربگیره وبراساس اون عمل کنن اینکه هوشیارباشیم این احساس من نادرسته و مشکل از درون خود ماست خیلی مهمه تا این پذیرش نباشه آگاهی وهوشیاری برای اون مساله ایجاد نخواهد شد واینکه هم باید توسل کنیم هم با این احساس بجنگیم