2777
2789
عنوان

هفته۳۹بارداری و حرکات جنین

255 بازدید | 51 پست

بچا از دیشب قبل از خوابم تا حالا همش در حال حرکته حتی دیشب تا حالا نخوابیده، تمام شب حرکتاشو حس کردم. بنظرتون جای نگرانیه؟

راستی از سرشبی تا آخرشب خییییلی زیاد رحمم از بالا تا پایین سفت شده بود انگار سنگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزدیک زایمانته دیگه داره جابازمیکنه یه سربزن به زایشگاه معاینه بشی 

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
دیشب زیردلم یهو خیلی درد میگرفت اما خوب شدم

شروع پروسه زایمان هستش

زایمانتون طبیعی میخواید باشه؟

درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....

چی خوردی  شیرینی هم خورده بودی ؟

سر شب رفتم خیابون خییییلی رحمم سفت شده بود وقتی اومدم خونه مامانم شربت آبلیمو واسم درست کرد خوردم بعدش تا همین الان حرکتاش خیلی زیاد شد،حتی درست نتونستم بخوابم

سر شب رفتم خیابون خییییلی رحمم سفت شده بود وقتی اومدم خونه مامانم شربت آبلیمو واسم درست کرد خوردم بع ...

معمولا چیزای شیرین که بخوری بچه زیاد تکون میخوره

اما با توجه به سن بارداریت یه سر برو زایشگاه نوار قلب بگیرن و دهانه رحم رو چک کنن 

احتمالا تا دوسه روز آینده زایمان خواهی کرد انشالله

درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....

پنج شنبه ای رفتم مطب مامام معاینه کرد گفت۲سانتو نیم رحمت باز شده

دیگه ان شاالله همین امروززایمان کنی موقع دردات برام دعاکن خدامشکلاتموحل کنه

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
اره طبیعی... ینی خطرناک نیس؟

نه عزیزم چه خطری

فقط برای ارامش خودت و سلامت نینی نوار قلب بدی بهتره