2777
2789
عنوان

☹️آخه چرا...

146 بازدید | 17 پست

یهو چی شد اینجوری شدم.... 😣 

بیاید بگید چیکار کنم انرژی بگیرم کار کنم برا هدفام..... خوش به سعادت هرکی شاغله ، الان ی استوری دیدم از ی دختر کم‌سن‌تر از من از بچگی ی رشته خاص پیش گرفته الان درامدشو داره ، میگن منفی ننویسید ، حتی نمیشه بگم چمه ...... ☹️ کاش خدا ی نگاه مرحمت بهم بندازه زندگیمو سر و سامون بده 😭😭😭😭دلم میخواد از تنهایی دربیام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما از کجا میدونی شروع نکردم عزیزم . 

خوب پس شکست خوردی حتما به صلاحت بودی چی شده 

نگران نباش تو تمام تلاشت بکن حداقلش اینکه بعدا حسرت کار نکرده نمیکنی می تونی زبان بخونی یا برنامه نویسی یاد بگیری لازم نیست بری دانشگاه ولی خیلی پول خوبی ازش درمیاری

همین که این تاپیکو زدی مشخصه دغدغه داری هدف داری وگرنه اصلا برات مهم نبود... چند سالته

بشدت دغدغه دارم ، بشدت هدف دارم ، ولی ی اتفاقایی افتاده که ........ نباید منفی حرف بزنم ، میگن منفی حرف نزنید .... کاش دعام کنید فقط 😭😭😭 به پهنای صورتم فقط دارم اشک میریزم . لطفااا برام ی رو به خدا بزنید بگید برس به داد این بندت 😭😭😭😭

بشدت دغدغه دارم ، بشدت هدف دارم ، ولی ی اتفاقایی افتاده که ........ نباید منفی حرف بزنم ، میگن منفی ...

عزیییییززززززم

بیا بغلممممممممم

حرف بزن خودتو سبک کن

نمیدونم چند سالته و چرا انقد غمگینی...

ولی باور کن در اغوش خدایی،فقط کافیه چشماتو ببندی حسش کنی...

هر چیز که در جستن آنی،آنی...
بشدت دغدغه دارم ، بشدت هدف دارم ، ولی ی اتفاقایی افتاده که ........ نباید منفی حرف بزنم ، میگن منفی ...

عزیزم اگه ناراحتت کردم ببخشید ولی این راهی که رفتی هر جور شده ادامه بده خودتو توی آینده ببین ببین که داری تلاش زحمتی پدرو مادرتو میدی فکر کن تو یه روز آرزو هاتو پست میکنی 

و البته یه احتمالی به خودت بده ما توی دنیا واقعی زندگی می‌کنیم اگر نشد خودت ناراحت نکن دنیا دو روزه

عزیزم اگه ناراحتت کردم ببخشید ولی این راهی که رفتی هر جور شده ادامه بده خودتو توی آینده ببین ببین که ...

شما چقد ناز و مهربونی😍

چند سالته

هر چیز که در جستن آنی،آنی...