2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط کامن قشنگ تما سوسک ا رو میکشه 

روز بزنید به تمام خونه برید بیرون تا شب که بوش اذیتتون نکنه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

منم همین مشکل داشتم 2 سال پیش خونم سوسک برداشته بود پر شده بود  شوهرم زنگ زد به یک شرکتی  آمدن پودر ریختن ریشه کن شدن  الان چون ساختمون نظافت نمیکنن باز چند تایی سوسک از زیر در خونم دارن میان ببینم زیاد شدن زنگ میزنم دوباره بیان پودر بزنن

من چند سال پیش این مشکل رو داشتم. یه سم قوی خارجی گرفتم و طرف گفت باید تا ریشه کن شدنشون هر دو روز یه بار زیر کابینتا و پشت کابینتا و هر جایی که فکر می کنی هستن بریزی. هی هم بشور بشور راه نندازی تا کلا منقرض بشن. منم همین کارو کردم و واقعا از بین رفتن. این سوسک ریزا از درشتا مقاوم ترن و واقعا سخت از بین میرن.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁

عزیزم هر سمی بگیری فایده نداره ما کامن آیکون و خیلی سم هارو گرفتیم برای مامانم بی فایده بود تنها سمی که ریشه کنشون میکنه و دیگه هیچوقت نمی بینیشون فقط سم ضربه هست و دستورش هم روش نوشته شده هرچی بگم کم گفتم از این سم... خونه مامانم اینقدر از این سوسکا داشت حتی توی بخچال کمد جانونی ظرفا حتی توی درها رفته بودن با این سم الان چند ساله یه دونه سوسک ندیدن خدارو شکر