2777
2789
عنوان

نامزدی

219 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها .من دو ماهه نامزد کردم .حالم اصلا خوب نیس. اصلا نمیتونم با نامزدم حرف بزنم .زود عصبانی میشه .خیلی بد دهنه .عصبیه .توی دعوا تحقیر میکنه . خیلی محدودم کرده .جدیدا هم میگه با خواهرت رفت و آمد نکنیم .من یه خواهر دارم یه سال ازم بزرگ‌تره .نه دوست و رفیقی و فامیلی دارم. قبل اینکه شوهر خواهرمو ببینه حسادت میکرد و بد میگفت ازش . منم مقابله میکردم .سر این موضوع حساس تر شد .که میگفت تو همیشه دفاع میکنی . روز نامزدی که فقط بزرگترا بودن ،اولین بار بود میدیدش .شوهر خواهرم به پدر شوهرم گفت خودتونو معرفی کنید .به اونا برخورد .که کوچکتر با بزرگ‌تر درست حرف میزنه .از اون روز به بعد بیشتر بدش اومد .به من گفت .منم گارد گرفتم ،از دامادمون دفاع کردم .الان شوهرم میگه من اصلا نمیخوام با خواهرت اینا رفت و آمد کنیم . من خواهرمو خیلی دوست دارم .خیلی بهم وابسته ایم . میگه اولویت زندگیت باید من باشم .😭😡😐

اگر خودت اوکی نیستی که تا آخر عمر با قوانین اون زندگی کنی چه بهتر که همین الان بهم بزنی

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقدید؟

نه عقد نیستیم .من نخواستم از شوهر خواهرم دفاع کنم ،ولی خواهرمو خیلی دوست دارم ،نامزدمم دوس دارم .از رو ناپختگیم اینجوری رفتار کردم .الان نمی‌دونم چیکار کنم .از طرفی پدرمم سنتی .بهش نمیتونم بگم میخوام جدا شم .خودمم ۳۰ سالمه . 

نه عقد نیستیم .من نخواستم از شوهر خواهرم دفاع کنم ،ولی خواهرمو خیلی دوست دارم ،نامزدمم دوس دارم .از ...

خب پس بیخیالش شو از این ادم شوهر در نمیاد

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱

میخوام به خانوادم بگم ،میترسم بدبین شن . نمی‌دونم چیکار کنم .میخوام خوب باشه با همه . یا خوب باشه یا کلا نباشه ،ولی میگه اولویتت من باشم .به اولویت ارتباطی نداره