2777
2789
عنوان

دانشجوها

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 107 پست
دیفرانسیل سخته انصافن

ای بابا 🥺🥺چطور پاس شدی 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یدقه رفتم تاپیک بغلی.یاد بدبختیام افتادم

چراااا😂

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
دروغ نگم به سختیییییی.لاپلاسو تا الان نفهمیدم.چه عجب تا الان برش نداشتی؟فقط تخصصی برمیداشتی؟

ن بابا من ناپیوسته بودم نمی‌تونستم درسا ی کارشناسی بردارم بعدم ترم اول خودشون انتخاب میکنن الان دارم میرم ترم دو که برمی‌دارم این ترم 

دروغ نگم به سختیییییی.لاپلاسو تا الان نفهمیدم.چه عجب تا الان برش نداشتی؟فقط تخصصی برمیداشتی؟

تو ک بیشتر ترسوندی منو 😂

من ترم قبل تموم کردم خداروشکر 

منم کامپیوتر بودم 

کاردانی هستی یا کارشناسی؟

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
من ترم قبل تموم کردم خداروشکر  منم کامپیوتر بودم  کاردانی هستی یا کارشناسی؟

کارشناسی دیگه سه ترم دیگه دارم 

جدی خوشبحالت

بسلامتی،بازم خوبه جلویی

قربونت عزیزم توهم پیش می‌ره نگران نباش

کارشناسی دیگه سه ترم دیگه دارم  جدی خوشبحالت

پس ترم اول کارشناسی هستی اوففففف خیلی مونده 

قربونت 

منم خیلی کلافه بودم تا تموم شد 

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
پس ترم اول کارشناسی هستی اوففففف خیلی مونده  قربونت  منم خیلی کلافه بودم تا تموم شد  ...

ترم اول کارشناسی رو گذروندم دارم میرم ترم دو کارشناسی 

ن دیگه زیاد نمونده که چنان میگی انگار ترم اول کاردانی ام😂

من میرم ترم 5 ولی با این فرمون حداقل 5 ترم دیگم لازم دارم تا تموم شه رشتمم شیمی😐

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐