2777
2789
عنوان

دانشجوها

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 107 پست
دوست داشتم ولی جدیدن هی داره علاقم کمتر میشه.کاش یکم آسونتر بود

منم همینطور 

آره خیلی سنگین هست نرم افزاری؟؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره،خدا بخیر بگذرونه راحت شیم

آره انشاالله 

محیط دانشگاه و هم کلاسی هات خوبن؟؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
خیلی چرته.آدمای جالبی نیستن اصلا.هر وقت میخوام برم دانشگاه عزا میگیرم

چجورین مگه؟ منم کنکوریم از الان دغدغه ی دانشگاه دارم🥲

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀
خیلی چرته.آدمای جالبی نیستن اصلا.هر وقت میخوام برم دانشگاه عزا میگیرم

تو چقدر منی واقعا منم همینطور هستم هنرستان بهشت بود 🥺

تازه هر ترم ۱۶ هفته هست اگه مثل مدرسه یکسال بود چی بود دیگه 

چجورین مگه؟ منم کنکوریم از الان دغدغه ی دانشگاه دارم🥲

اصلا از الان بهش فکر نکن.خودتو تو شرایطش قرار بدی برات اسونتره.ضمنا کی خبر داره؟شاید ورودیاتون بهترین باشن و کلی خوش بگذرونید

تو چقدر منی واقعا منم همینطور هستم هنرستان بهشت بود 🥺 تازه هر ترم ۱۶ هفته هست اگه مثل مدرسه یکسال ...

کاش یکسال بود من ار درسا هیچی نمیفهمم.خصوصا ریاضیا،مث آدمم که توضیح نمیدن یچی میگن رد میشن.

کاش یکسال بود من ار درسا هیچی نمیفهمم.خصوصا ریاضیا،مث آدمم که توضیح نمیدن یچی میگن رد میشن.

ن وا دق میکردم اینجور 

آره خیلی هم داره نرم افزار ریاضی هنوز ترم سه سه هستی که خوبه 

بعدا آمار احتمال و دیفرانسیل و اوه 🥺

اصلا از الان بهش فکر نکن.خودتو تو شرایطش قرار بدی برات اسونتره.ضمنا کی خبر داره؟شاید ورودیاتون بهتری ...

درسته 

میخواستم یه دید کلی داشته باشم که یهو غافلگیر نشم اونجا 😂 وگرنه حرفتون کاملا درسته 👌🏻

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀
دیفرانسیل پاس کردم.امارم همین ترمه،نترسون منوووو    همینجوریش فراریم

وا ترم سه دیفرانسیل پاس کردییی؟؟ من این ترم دارم😂

آمار خیلی از دیفرانسیل راحت تره نترس

چطور بود دیفرانسیل ؟؟ 

رفتی