2777
2789
عنوان

شوهر غیرتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 69 پست
عزیزم نمیدونم رو چ حسابی اینو میگی اما خدایی دلم پوسید تو خونه تنهایی 

تنها چرا خب برو پیش مامانت زنگ بزن به اقوام و خانواده  باهمسرت بیرون برو مهمان دعوت کن ...به نظرم بیکاری و لی هدف خودت رو مشغول یه کار خوب کن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم اصلا عادت ندارم تنها تو خونه نشستن 

خب دیگه نمیشه که مدام پیش کسی باشی گلم...ماهم تو خونه ایم دیگه همه اینطورن مگر کسی شاغل باشه ...راستی چند سالته ؟چقدر درس خوندی؟؟ 

خب دیگه نمیشه که مدام پیش کسی باشی گلم...ماهم تو خونه ایم دیگه همه اینطورن مگر کسی شاغل باشه ...راست ...

19سالمه دیپلمه کنکور رد شدم با شوهرم از قبل همو میشناختیم بعد برای ازدواج اومدن 

عزیزم یه سال نامزد بودیم شش ماه ازدواج کردیم ب نظرت کافی نیست 

خانما دقیق چند ماه بعد ازدواج دچار روزمرگی میشن انگار خسته میشن میدونی چرا چون قبلش مدرسه میرن با دوستاشونن ...به نظرم خودت رو سرگرم کاری کن کتاب بخون یا ورزش کن یا اگر اجازه میده و راضیه درس بخون...

تنها چرا خب برو پیش مامانت زنگ بزن به اقوام و خانواده  باهمسرت بیرون برو مهمان دعوت کن ...به نظ ...

مامانم همیشه مسافرت با اجیم خودم تنهام بخاطر مشغله شوهرم جایی نمیریم مهمونی م کم گردش تفریحم هیچی خودش تو کار خفه کرده خانواده همسرمم زیاد خونمون نمیان کلا تنهام 

19سالمه دیپلمه کنکور رد شدم با شوهرم از قبل همو میشناختیم بعد برای ازدواج اومدن 

خب دیگه فکر کن تو پارسال اینا محصل بودی سرت گرم بوده الان اذیت میشی تو خونه باهاش مودبانه حرف بزن اگر هنوز قصد بچه آوردن ندارید خودت رو سرگرم کاری کن تازه خونه داری هم خودش کلی وقت میگیره 

خانما دقیق چند ماه بعد ازدواج دچار روزمرگی میشن انگار خسته میشن میدونی چرا چون قبلش مدرسه میرن با دو ...

عزیزم فقط مخالف تنهایی بیرون رفتن میگه حتما باید یکی باشه باهات مامانم یا اجیم هردوشونم مشغله زیادی دارن 

خب دیگه فکر کن تو پارسال اینا محصل بودی سرت گرم بوده الان اذیت میشی تو خونه باهاش مودبانه حرف بزن اگ ...

اره خوب اما مثل خوره افتاده ب جونم که چرا نمیزاره حتما بهم شک داره یا بدله بهم فقط منتظرم بگه اره 

من ده سال پیش ازدواج کردم دقیق بعد از دیپلم دیدم چقدر حوصله ام سر میره تو خونه شوهرمم واقعا تا شب سرکار بود حتی جمعه تا ظهر!چون از قبل هم مدرسه ای بودم عادت نداشتم ۶ماه بعد از عروسی گذاشتم باردار شدم البته من همسرم رو چون فامیل بودیم خیلی اعتماد داشتم و شناخت ...الان خداروشکر پسرم کلاس سوم دخترم پارسال بدنیا اومد...من خودم رو سرگرم بچه ها کردم و بازی و اموزششون...اصلا وقتی برام نمیتونه البته من چند ساله وقتایی که بیکارم قرآن میخونم کلی معنی و تفسیر قرآن خوندم این چند سال .الان شکر خدا دوسالم هست مشغول حفظ قرانم...شما هم ببین به چی علاقه داری به کارهای هنری آشپزی شیرینی کیک خیاطی بافتنی قرآن کتاب یا هرچیزی...ببین خانواده هم مگه چقدر میتونی بری پیششون یا خواهرت ؟نهایت هفته ای یه بار اونم اگر تحویل بگیرن ...مشغول یه کار مفید برای خودت باش حتی توی خونه هم میشه کلی بهت اعتماد به نفس میده

عزیزم فقط مخالف تنهایی بیرون رفتن میگه حتما باید یکی باشه باهات مامانم یا اجیم هردوشونم مشغله زیادی ...

خب عزیزم چرا گیر دادی بهش ممکنه بهت گمان بد ببره یا فکر کنه قصدی داری کم کم تو زندگی با اومدن بچه اینقدر بهت اعتماد میکنه که اصلا یادت میره اوایل چطوری بوده بخدا خیابون خبری نیست !بازار گردی و بیرون رفتن هم فقط شان زن رو پایین میاره چرا محبتش رو نمیبینی! چقدر براش ارزشمندی...واقعا زن جوان اوایل ازدواج و جوانی به نظرم حق داره