2777
2789
عنوان

شوهر غیرتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 69 پست
شوهرت ترکه؟!!

از اون حرفا بودا

چه ربطی به قومیت داره

ادم بیخود همه جا پیدا میشه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا که نمیشی پس اعتمادشو خیلی جلب کن باسه گوشیت اینا رمز نزاربهت اعتمادکنه حله البته اگه بیماره روان ...

ن اصلا بحث اینا نیست کاری ب پوشش ارایش اینا حتی گوشیم نداره گیر تنهایی بیرون رفتن منه 

این غیرتی نیست😐 .بددله 

نخیر بددل نیست خیلی هم دلش خوبه خانم زیاد باهاش بحث کرده...اخه زشت نیست به شوهرت گیر بدی بگی من تنها میرم بیرون ...چه معنی میده بدتر حساس میشه   خب تنهایی رو میخواستی شوهر نمیکردی تنها هم بازار میرفتی هم خونه خواهرت میموندی...هم آزادتر میگشتی

نخیر بددل نیست خیلی هم دلش خوبه خانم زیاد باهاش بحث کرده...اخه زشت نیست به شوهرت گیر بدی بگی من تنها ...

عزیزم کار شوهرم سنگین صبح میره تا شب تو خونه افسردگی گرفتم بازار نرم یا حتی آرایشگاه هم میگه با مامانت برو 

عزیزم کار شوهرم سنگین صبح میره تا شب تو خونه افسردگی گرفتم بازار نرم یا حتی آرایشگاه هم میگه با ماما ...

واقعا کار خدا و پیغمبری میکنه   خدا و حضرت محمد ازش راضی باشن ...من جای تو بودم فقط میگفتم به روی چشمم آقا😍

واقعا کار خدا و پیغمبری میکنه   خدا و حضرت محمد ازش راضی باشن ...من جای تو بودم فقط میگفتم ...

عزیزم نمیدونم رو چ حسابی اینو میگی اما خدایی دلم پوسید تو خونه تنهایی 

ملتمون چه روشنفکر شدن . تنایی بری اول ازدواج بازار عزیزم بزار یکم اخلاقاتو بشناسه دو سه سالی بگذره وقتی از نحوه مدیریت کردن بعضی مشکلا و لحظات سخت پیش چشمش براومدی مطمنا اونم اروم تر میشه   من درعجبم ازونایی که زرپی میگن  بهت جداشو . 

مردم هیچ به ما نمیدهند که ما خودمان از به دست آوردنش عاجز باشیم !
نمیدونم چی تو مغزته دلش میخواد بره بازار نه به نفر مدام تعقیبش کنه چرا نمیفهمی

آیا کسی با شما حرف زد ؟

هر کس یه نظر داره ومنم نظرم اینه

ریپ نکن چون ارزش  جواب دادن نداری 🤭😌

عزیزم کار شوهرم سنگین صبح میره تا شب تو خونه افسردگی گرفتم بازار نرم یا حتی آرایشگاه هم میگه با ماما ...

گفته با مامانت برو ...خب با مامان برو دیگه چرا لج میکنی باهاش بنده خدا میگی کارش هم سنگینه بیکار بود خوب بود ؟معتاد بود خوب بود؟....لیخ دلت تو خونه بود خوب بود؟اون غیرتیه تو از اون غیرتی تر باش...ببین،من ازدواج کردم شوهرم غریبی می نمیفهمید اصلا غیرت نداشت اصلا نمی گفت ارایش نکن نمی گفت مو ننداز بیرون نمی گفت تنها نگرد حتی باز ترین لباس رو بهش نشون دادم برای عروسی گفت اونم نپوش واقعا بهم برخورد حس میکردم بی صاحبم یعنی دقیق برعکس خانواده خودم و داداشام و باباجونم بود..‌‌من برعکس تو خودم به شدت حساسم و غیرتی و خودم همه چی رو حالیش کردم و ده ساله مسائل اعتقادی و احکام و قرآن بهش یاد میدم الان خیییلی تغییر کرده 😄و کلی نگران دخترمونه یه بار میگه داداشی ببره مدرسه یه بار میگه خودم میرم دنبالش یه بار میگه سرویس باید خانوم باشه 😂دیگه ببین از کجا آوردمش کجا

ملتمون چه روشنفکر شدن . تنایی بری اول ازدواج بازار عزیزم بزار یکم اخلاقاتو بشناسه دو سه سالی بگذره و ...

عزیزم یه سال نامزد بودیم شش ماه ازدواج کردیم ب نظرت کافی نیست