2777
2789
عنوان

ترسیدن نوزاد

487 بازدید | 16 پست

سلام خانما 

دخترم چهار ماه و هفت روزشه امروز خیلی ترسید یعنی 

امشب توی حیاط بودم شوهرم منو ترسوند من جیغ کشیدم بچم بغلش بود خیلی ترسید اصن پرید بالا

همش یه چیزی میشه میترسه طبیعیه؟ 

تا الان دستاش باز بود امشب دقت کردم دیدم بیشتر اوقات مشت نگه میدارن باز نمیکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایناهمش طبیعیه 

توخواب هم اگه میپره طبیعیه .قدیمیامیگن ازترسیدنه ولی یه جاخوندم که چون تنفسش گاهی به مشکل میخوره ،یهومیپره وتنفسش درست میشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ایناهمش طبیعیه  توخواب هم اگه میپره طبیعیه .قدیمیامیگن ازترسیدنه ولی یه جاخوندم که چون تنفسش گ ...

حقیقتا توی خواب رو نمیدونم چون بدون اینکه قنداقش کنم نمیخوابه موقع خواب قنداقه 

ولی اگه دستش باز باشه از بس تکون میخوره و یهو دستاشو میاره بالا یا یهو چشاشو باز میکنه نمیتونه بخوابه

حقیقتا توی خواب رو نمیدونم چون بدون اینکه قنداقش کنم نمیخوابه موقع خواب قنداقه  ولی اگه دستش ب ...

سعی کن کم کم قنداقوازش بگیری .الان دیگه میتونه بادست وپازدن ازخودش دفاع کنه ولی اگه قنداق باشه نمیتونه وممکنه خدایی نکرده مشکلی براش پیش بیاد

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سعی کن کم کم قنداقوازش بگیری .الان دیگه میتونه بادست وپازدن ازخودش دفاع کنه ولی اگه قنداق باشه نمیتو ...

نمبتونه بخوابه موقع خواب همش بدون قنداق گریه میکنه 

در برابر چی از خودش دفاع کنه؟ 

نمبتونه بخوابه موقع خواب همش بدون قنداق گریه میکنه  در برابر چی از خودش دفاع کنه؟&nbs ...

مثلااگه پتوبیفته روی صورتش میتونه بزنه کنار

یابادست وپازدن مگس وپشه روفراری بده 

شایداین کاراواسه ماکوچیک باشه ولی ممکنه بچه رواذیت کنه 

اهاا پس باید ازش بگیرم کم کم 

آره 

من که بچه هامونتونستم قنداق کنم .ولی میگن نهایتاتا۱ماه اول بایدقنداق بشن