2777
2789

غذای سبکه مثلا کته سفید با گوشت مرغ

نون و پنیر

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تشکر دم نوش ؟ گیاهی ؟ نوشیدنی؟ برا تشنگی ؟

چن سالشه

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

تشکر دم نوش ؟ گیاهی ؟ نوشیدنی؟ برا تشنگی ؟

چن سالشه؟ .تا وقتی تهوع داره بهش چیزی نده .در حد همون اب .اگه اسهال شد و تهوعش قطع شده اونوقت مایعات زیاد بده .ولی کلا نوشیدنی شیرین نده ..میوه فصل نده .غذا چرب وسنگین نده .لبنیات نده.

شربت اندانسترون .اگه تهوع شدیده ببر دکتر امپول صد تهوع میده سریع خوب میشه

فقط تهوع داره 

اگه ویروس باشه بعدش اسهاله .

دکتر بردیش؟

تب کنه چی ؟ 

تب بر بهش بده پروفن .شیاف اینا براش بزار

نه تازه شروع شده 

تهوعش معمولا یه روزه .

اگه اشتها نداره زیاد بهش اصرار نکن .کمتر بخوره براش بهتره 

2790
2778
2791
2779
2792